3–11-vuotiaille

LASTEN LAUANTAI

Syyskausi 2021

● Alkusyksyn kurssit 28.8.-16.10. (8 x)
● Loppusyksyn kurssit 30.10.-18.12. (8 x)

Uutta!

Syksyn 2021 ilmoittautumiset tapahtuvat uuden verkkokauppamme kautta!

Lauantai on lasten oma tanssipäivä!

Katuasennetta pienoiskoossa, vauhdikasta menoa sekä pienten temppuilua – lauantai on lasten oma tanssipäivä! Tarjoamme monipuolisia tanssitunteja kaikenikäisille lapsille. Meiltä löytyy myös lasten esiintyvä ryhmä, Hip Hop House Kidz! Tulevana syksynä Kidzit keskittyvät treenaamiseen ja tanssivideoiden kuvaamiseen. Esiintymään päästään taas, kun koronatilanne sen sallii.

Hinnat

Alkusyksyn kurssit 28.8.-16.10. (8 x)

  • 30 min kurssit: 54 €
  • 45 min kurssit: 81 €
  • 55 min kurssit: 108 €

Loppusyksyn kurssit 30.10.-18.12. (8 x)

  • 30 min kurssit: 54 €
  • 45 min kurssit: 81 €
  • 55 min kurssit: 108 €

Koronatakuu

Sulun sattuessa palautamme kurssimaksut. Koululla on käytössä lukuisia turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä.

Lasten Lauantai somessa

Seuraa Hip Hop Housen minien vauhdikasta menoa somessa!

Aikataulut, Lasten Lauantai

Alkusyksyn kurssi täynnä
Alku- ja loppusyksyn kurssit täynnä
3–4-vuotiaat, 30 min.
10.30 Hip Hop Tinja
5–6-vuotiaat, 45 min.
11.15 Hip Hop Tinja
12.15 Show Dance Tinja
7–8-vuotiaat, 45 min.
10.45 Trikkaus Vellu
11.00 Hip Hop Oona
12.15 Show Dance Tinja
9–11-vuotiaat, 55 min.
11.45 Trikkaus Vellu
12.00 Hip Hop 1 Oona
13.00 Hip Hop 2 Oona
14.00 Commercial Dance 1 Tinja

Tuntisisällöt

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa!

3–4-vuotiaat

Pienten hiphoppareiden opetuksessa tärkeimmät alueet ovat erilaisten elämysten antaminen ja perustaitojen vahvistaminen. Kehonosat, tasot ja suunnat, rytmit ja liikkeen dynamiikat sekä motoriset perustaidot ovat aina opetuksen aiheina lasten tanssitunneilla. Tunnilla tähdätään siihen että lapsi ymmärtää hip hopin peruselementit, oppii toiminaan ryhmässä kavereiden kanssa ja opettajan johdolla, ilman vanhempia. Ja tietenkin pidetään hauskaa! Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 30 minuuttia.

5–6-vuotiaat

5-6-vuotiaiden tunneilla tehdään erilaisia tanssillisia ja liikemotorisia harjoitteita leikkisyyttä unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan musiikin ja rytmin kuuntelua ja ymmärtämistä. 5-6-vuotiaiden tunnilla opetellaan jo tuottamaan omaa liikettä ja harjoitellaan myös yksinkertaisia koreografioita. Tunti kestää 45 minuuttia.

7–8-vuotiaat

7-8-vuotiaiden tunnilla tehdään säännöllisesti alkulämmittely, venytellään sekä vahvistetaan lihaksia. Tunneilla opetellaan jo hiukan pidempiä ja haastavampia koreografioita ja tehdään parityöskentelyä. Tämän ikäisten tunnille kiinnitetään huomiota myös esiintymiseen ja hip hopin vaatiman asenteen harjoitteluun. 7-8-vuotiaiden tunnilla tulisi käydä melko säännöllisesti. Tunti kestää 45 minuuttia.

9–11-vuotiaat

Katuasennetta jo pienestä pitäen! Hip hop -tunneilla tanssitaan tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. Erilaisilla tekniikkaharjoituksilla kehitetään rytmiikkaa, motoriikkaa ja hip hopille ominaista rentoa tapaa liikkua. Koreografian opettelun lomassa harjoitellaan myös liikkumaan ja esiintymään rohkeasti. Tunti kestää 55 minuuttia.

Show Dance

Lasten Show Dance -tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki ja koreografiat keskittyvät tarinankerrontaan ja esiintymiseen. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

5–6-vuotiaat

5-6-vuotiaiden Show Dancessa tutustutaan hiljalleen tanssitunnilla toimimiseen. Tunnilla tehdään tanssillisia harjoituksia, ja pienten tanssijoiden tanssitaitoja kehitetään paljolti vielä leikin varjolla. Kauden aikana ryhmässä harjoitellaan myös erilaisia hauskoja koreografioita, sekä opitaan kehonhallintaa ja esiintymistä. Tunti kestää 45 minuuttia.

7–8-vuotiaat

7-8-vuotiaiden Show Dance on jo selkeästi tanssitunti, joka alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tämän ikäisten tunnilla ryhmässä ja parin kanssa työskentely vahvistuu ja kehonhallinta tulee tutummaksi. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa! Tunti kestää 45 minuuttia.

Trikkaus

Trikkaus (engl. tricking) on näyttävä ja liikunnallinen laji, joka yhdistää erilaiset taistelulajit, akrobaattisen voimistelun ja breakdancen hienoimmat temput. Trikkaajat pyrkivät tekemään tasamaalla mahdollisimman sulavia ja näyttäviä sarjoja käyttämällä hyödyksi erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä.

Trikkaus kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ympäri maailmaa, ja monia trikkaajien kehittämiä temppuja on nähtävissä nykyään Hollywoodin action-tuotannoissa, videopeleissä, sirkus- ja tanssiesityksissä, parkourissa sekä breakdancessa.

7–8-vuotiaat

Tunti kestää 45 minuuttia.

9–11-vuotiaat

Tunti kestää 55 minuuttia.

Commercial Dance

9–11-vuotiaat

Lasten Commercial Dance -tunneilla soi tämän päivän hittimusa ja lasten lemppariartistit. Koreografiat ovat vauhdikkaita ja näyttäviä. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa! Tunti kestää 55 minuuttia.

Info

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Ilmoittautumisen voi perua maksutta laskun eräpäivään asti. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla tai puhelimitse. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Maksuerät

Kun kurssimaksusi ylittävät 200 €, voit halutessasi maksaa laskun kahdessa osassa.

Poikkeavat opetuspäivät

Syyslomalla 23.10. ei ole tuntia

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppusyksyn kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Hip Hop House Kidz

Kidzeissä otetaan tanssista kaikki ilo irti! Vaikka ryhmä harjoitteleekin jo astetta määrätietoisemmin, niin tärkeintä ryhmässä on kuitenkin yhteishenki, hauskanpito sekä onnistumisen kokemukset. Tulevana syksynä Kidzit keskittyvät treenaamiseen ja tanssivideoiden kuvaamiseen. Esiintymään päästään taas, kun koronatilanne sen sallii.

Esiintyvä ryhmä

Hip Hop House
Kidz

Tutustu Kidzeihin >>