Tule mukaan!

LASTEN LAUANTAI

Syyskausi 2024

 • Alkusyksyn kurssit 24.8.-12.10 (8 x)
 • Loppusyksyn kurssit 26.10-14.12 (8 x)
 • Syysloma 19.10. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Ilmoittaudu kursseille

Syksyn 2024 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Lauantai on lasten oma tanssipäivä!

Katuasennetta pienoiskoossa, vauhdikasta menoa sekä pienten temppuilua – lauantai on lasten oma tanssipäivä! Tarjoamme monipuolisia tanssitunteja kaikenikäisille lapsille. Meiltä löytyy myös lasten esiintyvä ja kilpaileva ryhmä, Hip Hop House Kidz! Tulevana syksynä Kidzit treenaavat kohti SM-kisoja!

Hinnat

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN!

Alkusyksyn kurssit 24.8.-12.10. (8 x)

 • 30 min kurssit: 64 €
 • 45 min kurssit: 91 €
 • 55 min kurssit: 120 €

Loppusyksyn kurssit 26.10.-14.12. (8 x)

 • 30 min kurssit: 64 €
 • 45 min kurssit: 91 €
 • 55 min kurssit: 120 €

Lasten Lauantai somessa

Seuraa Hip Hop Housen minien vauhdikasta menoa somessa!

Mitä mukaan ensimmäiselle tanssitunnille?

 • sisäliikuntavaatteet
 • sisälenkkarit/tossut tai paljain jaloin.
 • Vesipullo

Aikataulut, Lasten Lauantai

3–4-vuotiaat, 30 min.
10.45 Hip Hop Marissa
5–6-vuotiaat, 45 min.
11.15 Hip Hop Marissa
7–8-vuotiaat, 45 min.
12.00 Hip Hop Tinja
9–11-vuotiaat, 55 min. ja Aikuinen -lapsi (4-7-v.) 45 min.
12.00 Commercial Dance 9-11-v. Marissa
12.45 Aikuinen-lapsi tanssitunti 45 min. Tinja
Maanantai
17.00 Hip Hop 9-11-v. Tinja

Tuntisisällöt

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa!

3–4-vuotiaat

Pienten hiphoppareiden opetuksessa tärkeimmät alueet ovat erilaisten elämysten antaminen ja perustaitojen vahvistaminen. Kehonosat, tasot ja suunnat, rytmit ja liikkeen dynamiikat sekä motoriset perustaidot ovat aina opetuksen aiheina lasten tanssitunneilla. Tunnilla tähdätään siihen että lapsi ymmärtää hip hopin peruselementit, oppii toiminaan ryhmässä kavereiden kanssa ja opettajan johdolla, ilman vanhempia. Ja tietenkin pidetään hauskaa! Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 30 minuuttia.

5–6-vuotiaat

5-6-vuotiaiden tunneilla tehdään erilaisia tanssillisia ja liikemotorisia harjoitteita leikkisyyttä unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan musiikin ja rytmin kuuntelua ja ymmärtämistä. 5-6-vuotiaiden tunnilla opetellaan jo tuottamaan omaa liikettä ja harjoitellaan myös yksinkertaisia koreografioita. Tunti kestää 45 minuuttia.

7–8-vuotiaat

7-8-vuotiaiden tunnilla tehdään säännöllisesti alkulämmittely, venytellään sekä vahvistetaan lihaksia. Tunneilla opetellaan jo hiukan pidempiä ja haastavampia koreografioita ja tehdään parityöskentelyä. Tämän ikäisten tunnille kiinnitetään huomiota myös esiintymiseen ja hip hopin vaatiman asenteen harjoitteluun. 7-8-vuotiaiden tunnilla tulisi käydä melko säännöllisesti. Tunti kestää 45 minuuttia.

9–11-vuotiaat

Katuasennetta jo pienestä pitäen! Hip hop -tunneilla tanssitaan tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. Erilaisilla tekniikkaharjoituksilla kehitetään rytmiikkaa, motoriikkaa ja hip hopille ominaista rentoa tapaa liikkua. Koreografian opettelun lomassa harjoitellaan myös liikkumaan ja esiintymään rohkeasti. Tunti kestää 55 minuuttia.

Commercial Dance

9–11-vuotiaat

Lasten Commercial Dance -tunneilla soi tämän päivän hittimusa ja lasten lemppariartistit. Koreografiat ovat vauhdikkaita ja näyttäviä. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa! Tunti kestää 55 minuuttia.

Aikuinen-Lapsi (4-7-v.) 45 min.

Tunneilla tanssitaan eri tanssilajeja muun muassa hiphopia ja commercial dancea leikkisällä ja rennolla otteella ja lapsen ehdoilla. Tunnille voi tulla 4-7-vuotiaat lapset vanhemman tai muun lapselle tärkeän aikuisen kanssa. Tunneilla pyritään pitämään hauskaa yhdessä ja opetellaan eri tanssilajien perusteita. Opettajana Tinja Vesa. Alkukausi 24.8.-12.10

Info

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poikkeavat opetuspäivät

Syyslomalla 19.10.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Ensimmäinen kerta jää asiakkaan omavastuulle. Jos osallistut sekä alku- että loppusyksyn kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta.

Hip Hop House Kidz – Lasten Street -kisaryhmä

Hip Hop House Kidz on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään Ikäkausimestaruus-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Tärkeintä ryhmässä on jokaisen tanssijan yksilöllinen kehittyminen, yhteishenki ja onnistumisen kokemukset.

Kisaryhmä

Hip Hop House
Kidz

Tutustu Kidzeihin >>