Lasten kisaryhmä

HIP HOP HOUSE
KIDZ

Hip Hop House Kidz – Street Dancen lasten kisaryhmä

Street Dancen lasten kisaryhmä
Hip Hop House Kidz on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään Ikäkausimestaruus-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Tärkeintä ryhmässä on jokaisen tanssijan yksilöllinen kehittyminen, yhteishenki ja onnistumisen kokemukset.

Ryhmä on tarkoitettu 2011–2013-syntyneille nuorille tanssijoille. Opettajana toimii Oona!
Ryhmä harjoittelee perjantaisin kello 18.00–19.00. Lisäksi opettaja suosittelee pienryhmäläisille torstain klo 17.15 Street Dance jatko tuntia. Tavoitteelliseen treenamiseen tämän ikäisillä olisi hyvä olla jo ainakin 2 tanssituntia viikossa.

Miten haetaan mukaan?

Jos lapsesi on kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä oona.o@hiphophouse.fi sähköpostiin tai suoraan Oonalle. Ilmoita sähköpostissa hakijan nimi sekä syntymävuosi. Hakutunti ryhmään järjestetään torstaina 25.8.2022 klo 17:15. Hakutilaisuus on normaali treenitunti. Ryhmän vetäjä ilmoittaa tunnin jälkeen sähköpostitse voiko lapsesi osallistua kisaryhmään vai sopisiko joku Lasten Lauantain tunneista paremmin. Treenitunnin hinta on 15 €, maksu vähennetään kurssimaksusta. Ryhmään otetaan max 9 oppilasta.

Hinnat

  • Syyskausi 26.8.2022- 16.12.2022
  • Kevätkausi 13.1.2023-12.5.2023
  • Hinta 590 €, hintaan sisältyy yhteensä 28 tuntia, leiri 2 x 4 tuntia ja kisahuppari.
  • Lisäkustannukset/oppilas: kisojen osallistumismaksut max. 160 €, esiintymisvaatteet max. 120 €, kisamatkat omakustanteisesti.

Mikä on kisaryhmä

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Street-tanssin IKM-kisat pidetään keväällä 2023. Lisäksi ryhmä esiintyy muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2022-2023 treenit (1h/vko). Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista sekä kisavaatteista. Näistä saa tarkemman infon lukuvuoden alkaessa.
Millaista on tanssia kisaryhmässä?
Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti.
Kuka voi hakea kisaryhmään?
Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Suositellut tunnit (ei kuulu kisamaksuun)

Poikkeavat opetuspäivät

Syyslomalla 21.10.2022 pe ei ole lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Pääsiäinen 7.4.2023 ei ole lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Hip Hop House Kidz

Perjantai
18.00 Hip Hop House Kidz Oona
Lauantai
13.00 Hip Hop jatko Tinja