Lasten kisaryhmä

HIP HOP HOUSE
KIDZ

Hip Hop House Kidz – Street Dancen lasten kisaryhmä

Täydennyshaku uusille oppilaille kauden 2023-2024 kisaryhmään pidetään ke 24.5. klo 18:30-19:30. Hinta 15 euroa. Ilmoittaudu mukaan oona.o@hiphophouse.fi

Hip Hop House Kidz on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään Ikäkausimestaruus-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Tärkeintä ryhmässä on jokaisen tanssijan yksilöllinen kehittyminen, yhteishenki ja onnistumisen kokemukset.

Ryhmä on tarkoitettu 2012–2014-syntyneille nuorille tanssijoille. Valmentajana toimii Oona!
Ryhmä harjoittelee torstaisin kello 18-19 kisaryhmien yhteisellä tekniikka ja freestyle tunnilla. Tämän lisäksi ryhmäläisillä on teos-leirit neljänä viikonloppuna syys-helmikuun aikana. Leirit ilmoitetaan elokuussa. Ilmoitathan siihen mennessä Oonalle, jos jokin syyslukukauden viikonlopuista ei ehdottomasti käy.

Lisäksi kisaryhmäläisillä on tanssisali käytössä perjantaisin joukkueiltoihin ja omatoimiseen treeniin. Omatoimisen treenin sali on joka perjantai klo 17-18 ja muut tapahtumat satunnaisesti. Valmentaja ilmoittaa tarkemmat päivämäärät elokuussa.

Miten haetaan mukaan

lmoittaudu mukaan oona.o@hiphophouse.fi. Jos päivämäärä ei jostain syystä sovi, mutta haluat hakea ryhmään, laita sähköpostia samaan osoitteeseen Ilmoita sähköpostissa hakijan nimi sekä syntymävuosi. Hakutilaisuus on normaali treenitunti. Ryhmän vetäjä ilmoittaa tunnin jälkeen sähköpostitse voiko lapsesi osallistua kisaryhmään vai sopisiko joku muu tunti paremmin. Ryhmään otetaan max 9 tanssijaa

Hinnat

  • Syyskausi 24.8.2023- 15.12.2023
  • Kevätkausi 11.1.2024-19.5.2024
  • Hinta 660 €, hintaan sisältyy kisaryhmän tunti torstaisin klo 18.00, perjantain vapaa salivuoro klo 17.00 ja leirit.
  • Lisäkustannukset/oppilas: Kisahuppari 50 €, kisojen osallistumismaksut max. 160 €, esiintymisvaatteet max. 120 €, kisamatkat omakustanteisesti.

Mikä on kisaryhmä

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Street-tanssin IKM-kisat pidetään keväällä 2024. Lisäksi ryhmä esiintyy noin neljässä muussa kilpailussa ja erilaisissa tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2023-2024 treenit (1h/vko + 4 x leirit + vapaa sali/joukkueilta). Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista sekä kisavaatteista. Näistä saa tarkemman infon lukuvuoden alkaessa.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?
Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti.

Kuka voi hakea kisaryhmään?
Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Kisaryhmiin liittyvät kysymykset voi esittää suoraan valmentajalle Oonalle: oona.o@hiphophouse.fi.

Ryhmän aikataulu
Torstai klo 18-19 kisaryhmien tekniikka ja freestyle / Oona
Perjantai klo 17-18(19) vapaa sali / koreografiatreenit / joukkueillat / jamit / workshopit

Suositellut tunnit (ei kuulu kisamaksuun)

  • Street Dance jatko/edistyneet

Poikkeavat opetuspäivät

Syyslomalla 20.10.2023 pe ei ole lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Hiihtolomalla 1.3.2024. ja Pitkäperjantaina 29.3.2024 ei ole lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Hip Hop House Kidz

Torstai
18.00 Kisaryhmä tekniikkatunti Oona
Perjantai
Lauantai
13.00 Hip Hop jatko Tinja