Kevät 2023

Minikurssit

Tule kokeilemaan uutta!

Uudet Minikurssit alkavat, tule mukaan!

Minikursseille voi tulla kokeilemaan lajia neljän kerran ajan. Kurssin jälkeen voit jatkaa viikkotunneilla.

Shuffle-minikurssi 4 x

Hinta: 52 €
Kesto: 5.-26.4.
Keskiviikko klo 17.15
Taso: alkeisjatko
Opettajana: Markus

Shufflen alkeet tiiviskurssilla opetellaan shufflen perusaskeleet sekä yksinkertaisia koreografioita eri tempoihin. Tutustumme tanssilajille tyypilliseen liikekieleen ja etenemme osallistujien taitotason mukaan. Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta osallistuaksesi kurssille. Shuffle on tanssilaji, jota tanssitaan pääasiassa tasatahtiseen elektroniseen musiikkiin. Lajille ominaista on terävät askellukset sekä sulava liikekieli. Shuffleksi voidaan kuvata useita eri jalkatekniikoihin keskittyviä lajeja, jotka perustuvat Running Man ja T-Step askeleisiin, tunnetuimpina Melbourne Shuffle ja Cutting Shapes. Shuffle on helposti lähestyttävä laji monipuolisuutensa ja vapaamuotoisuutensa ansiosta.

Commercial Dance Choreo-minikurssi 4 x

Hinta: 60 €
Kesto: 21.3.-11.4.
Tiistai klo 20.00.
Taso: jatko-edistyneet
Opettajana: Sara

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!
Workshopilla treenataan myös asenteen ja fiiliksen löytämistä. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!
Choreo-tunnilla keskitytään koreografian tekemiseen ja esiintymiseen.

K-Pop -minikurssi 4 x 

Hinta: 52 €
Maanantai klo 19.15
Kesto: 20.3.-15.4. viimeinen tunti la 15.4. klo 14.30
Taso: avoin

Opettajana: Valo Aunola

Suuren suosion saanut kurssi saa nyt jatkoa! K-pop, eli korean pop, on Etelä-Koreasta tulevaa pop-musiikkia. Tanssityylejä K-popin sisällä on laajasti erilaisia, hip hopista aina energiseen commercial danceen. Tunneilla tutustutaan erilaisiin K-popin tyyleihin ja opetellaan laajasti erilaisia koreografioita K-popin tahtiin.

Tästä verkkokauppaan!

Hinnat

Kaikki kurssit ostettavissa verkkokaupastamme!

Aikataulut, kevät 2023

Keskiviikko
17.15 Shuffle-minikurssi 4 x Markus
Perjantai
17.15 K-Pop -minikurssi 4 x Valo