Syksy 2021

STREET STYLES

Syyskausi 2021

  • Alkusyksyn kurssit 23.8.-17.10. (8 x)
  • Loppusyksyn kurssit 25.10.-20.12. (8 x)

Voit valita myös molemmat kurssit heti ja varmistaa paikkasi koko kaudelle

Uutta!

Syksyn 2021 ilmoittautumiset tapahtuvat uuden verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, syksy 2021

Alkusyksyn kurssi täynnä
Alku- ja loppusyksyn kurssi täynnä
Maanantai
18.45 Commercial Dance 3 Sara
19.00 Commercial Dance 2 Tinja
Tiistai
16.00 Commercial Dance 1 Silja
17.00 AB Commercial Dance Silja
17.15 Street Dance 2 Tinja
17.45 Heels 1 Pirita
18.15 AB Street Dance Tinja
Keskiviikko
17.15 Street Dance 1 Tinja
Perjantai
16.00 Street Dance 3 Oona

Tuntisisällöt

Street Dance

Street dance on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Street-tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!

Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja keskitytään koreografioiden tekemiseen. Lisäksi esiintymiseen ja kussakin biisissä tarvittavan asenteen ja fiiliksen hakemiseen. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!

Heels

Heels-tunnit tanssitaan korot jalassa. Tunneilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä, tanssimista sekä tälle kaupalliselle tanssityylille ominaista ilmaisua ja asennetta. Heels-tunnit ovat koreografisesti monipuolisia ja tällä kurssilla keskitytään alkukaudesta sensuellimman liikekielen omaksumiseen ja syksyn toisella kurssilla siirrytään räväkämpiin tanssisarjoihin. Tunnilla treenataan jonkin verran myös floorworkiä, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan tunneille.

Tunnille suosittelemme korkokenkiä, jotka ovat ennen kaikkea mukavat jalkaan ja sopivat omalle tasolle. Parhaissa heels-koroissa ei ole platformia, korko on stiletto ja kenkä tarjoaa hyvän (säädettävän) tuen nilkalle.

Heels on avoimen tason tunti, jota suositellaan jo jonkin verran tanssia harrastaneelle. Hyvä tukemaan esim. commercial- ja twerk-tanssitunteja.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille

Absolute Beginners

Street Styles -tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulu >>