Kevät 2023

STREET STYLES

Kevätkausi 2023

  • Alkukevään kurssit 9.1.-12.3. (8 x)
  • Loppukevään kurssit 13.3.-8.5. (8 x)

Voit valita myös molemmat kurssit heti ja varmistaa paikkasi koko kaudelle

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta

Kevään 2023 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, kevät 2023

Maanantai
17.45 Street Dance avoin Tinja
18.45 Commercial Dance Choreo Marko
Tiistai
17.00 Commercial Dance alkeet Julia
18.00 Hip Hop with Augusto jatko Augusto
19.00 Hip Hop with Augusto edistyneet Augusto
19.15 Hot Heels Pirita
Keskiviikko
18.15 Street Dance Absolute Beginners Tinja
19.15 Street Dance alkeet Tinja

Tuntisisällöt

Street Dance

Street dance on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Street-tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!

Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja keskitytään koreografioiden tekemiseen. Lisäksi esiintymiseen ja kussakin biisissä tarvittavan asenteen ja fiiliksen hakemiseen. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!

Hip Hop

Tunneilla tehdään Hip Hopin perusaskeleita, harjoitellaan bouncea sekä tanssikoreografiaa hip hop -ja R&B -musiikkin alkeistason helppojen harjoitteiden kautta. Jatkotason tunneilla tehdään Hip Hopin haastavampia perusaskeleita,harjoitellaan bouncea sekä tanssikoreografiaa hip hop -ja R&B -musiikkin sekä tehdään improvisaatioharjoituksia.

Hot Heels

Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Opit tällä kurssilla oikeaoppisia Heels-perustekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja sekä lattiatyöskentelyä. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Kyseessä on alkeistason tunti, mutta koreografioiden musikaalisuus ja monipuoliset tekniikat tarjoavat haasteita myös kokeneemmallekin tanssijalle. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!
Loistava tunti tukemaan erityisesti Sensual Twerk -tuntia mutta tämän tunnin oppeja pystyt hyödyntämään varmuudella muuallakin! Taso alkeet.

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

Female Vibe

Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli ja eri lajien tekniikat. Tunnilla
pääset nauttimaan ihanan feminiinisestä liike-energiasta. Tunnilla harjoitellaan
tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian
tanssimista. Pääset tanssimaan positiivisessa ja toisia kannustavassa ilmapiirissä.
Keskitytään tanssin iloon ja itsevarmuuden kehittämiseen! Tunti sopii erittäin hyvin kaikentasoisille tanssijoille.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille

Absolute Beginners

Street Styles -tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulu >>