Syksy 2023

STREET STYLES

Syksykausi 2023

  • Alkusyksyn kurssit 21.8.-15.10. (8 x)
  • Loppusyksyn kurssit 23.10.-17.12. (8 x)
  • Syysloma 16.-22.10. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.
  • Itsenäisyyspäivä ke 6.12. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Voit valita myös molemmat kurssit heti ja varmistaa paikkasi koko kaudelle

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta

Syksyn 2023 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, syksy 2023

Maanantai
18.00 Hip Hop alkeet Tinja
19.00 K-pop Valo
19.00 Commercial Dance Choreo Elina
20.00 Contemporary avoin Elina
Keskiviikko
18.00 Hip Hop Absolute Beginners Tinja
19.00 Commercial Dance avoin Julia

Tuntisisällöt

Hip Hop

Hip Hop on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!

Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja keskitytään koreografioiden tekemiseen. Lisäksi esiintymiseen ja kussakin biisissä tarvittavan asenteen ja fiiliksen hakemiseen. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!

Commercial Dance with heels

Commercial Heels pitää sisällään samat periaatteet mitä commercial tunnilla, mutta lisämausteena on korkokengät jotka lisäävät oman elementin liikelaatuihin. Liike voi olla sekä sensuelliä että voimakasta riippuen tehtävästä koreografiasta. Tunnilla tehdään alkulämmittely, venyttelyt, lihaskuntoa, lattian poikki-harjoitteita ja koreografia. Alussa keho ja eritoten jalat lämmitellään niin että liikkeiden tekeminen on turvallista korkojen kanssa.Taso avoin

Freestyle

Tunneilla tehdään Hip Hopin perusaskeleita, harjoitellaan bouncea sekä tanssikoreografiaa hip hop -ja R&B -musiikkin alkeistason helppojen harjoitteiden kautta. Jatkotason tunneilla tehdään Hip Hopin haastavampia perusaskeleita, harjoitellaan bouncea hip hop -ja R&B -musiikkin sekä tehdään improvisaatioharjoituksia.


Hot Heels

Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Opit tällä kurssilla oikeaoppisia Heels-perustekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja sekä lattiatyöskentelyä. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Kyseessä on alkeistason tunti, mutta koreografioiden musikaalisuus ja monipuoliset tekniikat tarjoavat haasteita myös kokeneemmallekin tanssijalle. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!
Loistava tunti tukemaan erityisesti Sensual Twerk -tuntia mutta tämän tunnin oppeja pystyt hyödyntämään varmuudella muuallakin! Taso alkeet.

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille

Absolute Beginners

Street Styles -tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulu >>