Syksy 2022

STREET STYLES

Syyskausi 2022

  • Alkusyksyn kurssit 22.8.-16.10. (8 x)
  • Loppusyksyn kurssit 24.10.-18.12. (8 x)

Voit valita myös molemmat kurssit heti ja varmistaa paikkasi koko kaudelle

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta

SAyksyn 2022 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, Syksy 2022

Maanantai
17.45 Street Dance avoin Tinja
18.45 Commercial Dance Choreo Sara
Keskiviikko
18.15 Street Dance Absolute Beginners Tinja
19.15 Street Dance alkeet Tinja
Perjantai
16.00 Street Dance edistyneet Oona

Tuntisisällöt

Street Dance

Street dance on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Street-tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!

Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja keskitytään koreografioiden tekemiseen. Lisäksi esiintymiseen ja kussakin biisissä tarvittavan asenteen ja fiiliksen hakemiseen. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!

Hip Hop with Augusto

Tunneilla tehdään Hip Hopin perusaskeleita, harjoitellaan bouncea sekä tanssikoreografiaa hip hop -ja R&B -musiikkin alkeistason helppojen harjoitteiden kautta. Jatkotason tunneilla tehdään Hip Hopin haastavampia perusaskeleita,harjoitellaan bouncea sekä tanssikoreografiaa hip hop -ja R&B -musiikkin sekä tehdään improvisaatioharjoituksia.

Heels

Heels-tunnit tanssitaan korot jalassa. Tunneilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä, tanssimista sekä tälle kaupalliselle tanssityylille ominaista ilmaisua ja asennetta. Heels-tunnit ovat koreografisesti monipuolisia ja tällä kurssilla keskitytään alkukaudesta sensuellimman liikekielen omaksumiseen ja syksyn toisella kurssilla siirrytään räväkämpiin tanssisarjoihin. Tunnilla treenataan jonkin verran myös floorworkiä, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan tunneille.

Tunnille suosittelemme korkokenkiä, jotka ovat ennen kaikkea mukavat jalkaan ja sopivat omalle tasolle. Parhaissa heels-koroissa ei ole platformia, korko on stiletto ja kenkä tarjoaa hyvän (säädettävän) tuen nilkalle.

Heels on alkeistason tunti. Hyvä tukemaan esim. commercial- ja twerk-tanssitunteja.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille

Absolute Beginners

Street Styles -tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulu >>