Kevät 2024

STREET STYLES

Kevätkausi 2024

  • Alkukevään kurssit 15.1-24.3. (9 x)
  • Loppukevään kurssit 25.3.-27.5 (9 x)
  • Hiihtoloma 26.2.-3.3. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.
  • Pääsisäisenä 28.3.-1.4. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Voit valita myös molemmat kurssit heti ja varmistaa paikkasi koko kaudelle

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta

Kevään 2024 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, kevät 2024

Maanantai
18.00 Hip Hop alkeet Tinja
19.00 Commercial Dance Choreo Elina
20.00 Contemporary avoin Elina
Keskiviikko
18.00 Hip Hop Absolute Beginners Tinja
Torstai
17.00 Hip Hop jatko Oona
17.30 Jazz Funk alkeet Joa
18.30 Commercial Dance jatko Joa
19.00 K-Pop alkeet Valo
19.30 Commercial Dance with Heels Joa
20.00 K-Pop jatko Valo
Perjantai
17.00 MA Dance Group Marissa

Tuntisisällöt

Hip Hop

Hip Hop on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!

Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja keskitytään koreografioiden tekemiseen. Lisäksi esiintymiseen ja kussakin biisissä tarvittavan asenteen ja fiiliksen hakemiseen. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!

Commercial Dance with heels

Commercial Heels pitää sisällään samat periaatteet mitä commercial tunnilla, mutta lisämausteena on korkokengät jotka lisäävät oman elementin liikelaatuihin. Liike voi olla sekä sensuelliä että voimakasta riippuen tehtävästä koreografiasta. Tunnilla tehdään alkulämmittely, venyttelyt, lihaskuntoa, lattian poikki-harjoitteita ja koreografia. Alussa keho ja eritoten jalat lämmitellään niin että liikkeiden tekeminen on turvallista korkojen kanssa.Voit tulla tunnille myös ilman korkokenkiä. Taso avoin

Jazz Funk

Jazz Funk tunnilla opetellaan jazztanssille ominaista tekniikkaa, kiinnitetään huomiota kehonlinjauksiin ja harjoitellaan esiintymistaitoja. Koreografioissa yhdistyy erilaiset tekniset elementit kuten piruetit ja hypyt ja tähän lisänä commercial lajin menevyys ja moniuloitteisuus. Tunti on alkeet-tason tunti, joten lähdemme yhdessä kehittymään ja harjoittamaan näitä taitoja. Tule mukaan nauttimaan hyvästä musiikista ja oppimaan uutta!

Freestyle

Freestyle -tunnilla tehdään hip hopin foundationeita, grooveja sekä erilaisia harjoituksia, jotka auttavat oman tanssin löytämisessä. Tunti on kaikille avoin ja harjoitukset sopivat vasta-alkajille, sekä jo kokeneille tanssijoille.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille

Absolute Beginners

Street Styles -tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulu >>