Syksy 2024

STREET STYLES

Syyskausi 2024

  • Alkusyksyn kurssit 12.8.-13.10. (9 x)
  • Loppusyksyn kurssi 21.10.-20.12. (9 x)
  • Syysloma 14.-20.10. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.
  • Itsenäisyyspäivänä 6.12. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Voit valita myös molemmat kurssit heti ja varmistaa paikkasi koko kaudelle

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta

Syksyn 2024 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, syksy 2024

Maanantai
18.00 Commercial Dance alkeet Tinja
19.00 Commercial Dance Choreo Elina
20.00 Contemporary avoin Elina
Tiistai
17.00 Hip Hop alkeet Tinja
17.00 Jazz Funk alkeet Elviira
19.00 Hip Hop with Augusto jatko Augusto
20.00 Hip Hop with Augusto edistyneet Augusto
Keskiviikko
18.00 Hip Hop alkeet Masi
19.00 Hip Hop jatko Masi
20.00 Hip Hop Choreo Masi
Lauantai
13.00 Commercial Dance alkeet +30-v. Marissa

Tuntisisällöt

Hip Hop

Hip Hop on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan!

Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja keskitytään koreografioiden tekemiseen. Lisäksi esiintymiseen ja kussakin biisissä tarvittavan asenteen ja fiiliksen hakemiseen. Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa parhaita pop-hittejä!

Commercial Dance with heels

Commercial Heels pitää sisällään samat periaatteet mitä commercial tunnilla, mutta lisämausteena on korkokengät jotka lisäävät oman elementin liikelaatuihin. Liike voi olla sekä sensuelliä että voimakasta riippuen tehtävästä koreografiasta. Tunnilla tehdään alkulämmittely, venyttelyt, lihaskuntoa, lattian poikki-harjoitteita ja koreografia. Alussa keho ja eritoten jalat lämmitellään niin että liikkeiden tekeminen on turvallista korkojen kanssa.Voit tulla tunnille myös ilman korkokenkiä. Taso avoin

Jazz Funk

Jazz Funk tunnilla opetellaan jazztanssille ominaista tekniikkaa, kiinnitetään huomiota kehonlinjauksiin ja harjoitellaan esiintymistaitoja. Koreografioissa yhdistyy erilaiset tekniset elementit kuten piruetit ja hypyt ja tähän lisänä commercial lajin menevyys ja moniuloitteisuus. Tunti on alkeet-tason tunti, joten lähdemme yhdessä kehittymään ja harjoittamaan näitä taitoja. Tule mukaan nauttimaan hyvästä musiikista ja oppimaan uutta!

K-Pop

K-pop, eli Korean pop, on Etelä-Koreasta tulevaa pop-musiikkia. Tanssityylejä K-popin sisällä on laajasti erilaisia, hip hopista aina energiseen commercial danceen.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille

Absolute Beginners

Street Styles -tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulu >>