Dance @ WORKOUT HOUSE

Tule mukaan!

Tampereen raikkain tanssi- ja liikuntakeskus aikuisille kaupungin ytimessä. Tule sellaisena kuin olet ja nauti!
Tunnit sopivat eri-ikäisille ja tasoisille liikkujille. Nauti ihanista eksoottisista rytmeistä vai haluatko rentoutua joogan tai kehonhuollon parissa? Ammattitaitoiset ja kouluttautuneet ohjaajamme auttavat sinua löytämään liikunnan ilon. Tule, koe ja nauti!

Syyskausi 2023

Dance & Workout Housen syyskausi Drop In tunnit 1.9-17.12.2023

  • Kertamaksu: 15 €
  • Kymmenen kerran kortti: 95 €
  • 20 kerran kortti: 179 €

Näytäthän kassalla opiskelija-/eläkeläiskorttisi.

Kortit ovat voimassa ostopäivästä 4 kk.

Katso syksyn Drop In-aikataulu tästä

Katso uudet sivumme tästä!

Aikataulut Syksy 2023 Drop-In tunnit

Workout Housen syyskausi 1.9.-17.12.2023

Maanantai
19.15 Zumba® 45 min Mira
Tiistai
16.15 Zumba® 45 min Sanna
17.05 Vatsa-peppu 45 min Sanna
Keskiviikko
10.00 Zumba® 45 min Sanna
10.55 Kehonhuolto 45 min Sanna
20.00 Reggaeton Busta
Perjantai
16.00 Latin Mix Amanda
Lauantai
13.00 Reggaeton Busta

Tuntisisällöt

Zumba® 

Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa! Kuumia rytmejä , iloista mieltä, tule sellaisena kuin olet! Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään.

Salsaton

Salsaton on yhdistelmä salsaa ja reggaetonia! Tule vauhdikkaalle salsaton tunnille.

Reggaeton

Reggaeton on latinalaisessa Amerikassa suosittua klubimusiikkia. Siinä on vaikutteita karibialaisista tansseista, afro, dancehall, reggae ja hip hopista. Reggaetonissa käytetään erityisesti rintakehää, olkapäitä ja lantioita. Tule kokemaan kuumia reggaeton rytmejä Bustan ohjaamana.

Kehonhuolto

Rauhallinen kehoa huoltava tunti. Tunti sisältää dynaamista tai staattista venyttelyä, avaavia liikkeitä, liikkuvuutta ja rentoutusta.

Vatsa-peppu 

Helppoa ja tehokasta! Reidet, pakarat ja keskivartalo saavat hyvää treeniä tällä tunnilla! Lyhyt alkulämmittely, tehokas treeniosio ja lopuksi lyhyet palauttavat venytykset.

Kurssit

Katso syksyn kurssit tästä!

Tuntisisällöt

Salsaton

Salsaton on yhdistelmä salsaa ja reggaetonia! Tule vauhdikkaalle salsaton tunnille.

Movimiento cubano

Koe kuubalaisten tanssien kirjo. Tällä tunnilla pääset tanssimaan kuubalaisten rytmien saattelemana salsaa, rumbaa, reggaetonia, sonia, pilongia sekä bachataa. Kaikki kuubalaiset eri tanssityylit yhdistyvät tällä tunnilla.

Salsa naiset ja miehet alkeisjatko

Kurssilla harjoitellaan salsan askeleita. Käydään läpi naisten ja miesten askeleita sekä tanssityyliä. Tunti on yksilötunti.

Rumba naiset ja miehet alkeisjatko

Rumba on kuubalaisperäinen tanssi, joka perustuu kuubalaisiin kansantansseihin. Tanssittaessa rumban tärkeimpiin ominaispiirteisiin kuuluvat katsekontaktin säilyttäminen ja “viekoittelevat” liikeradat. Tällä tunnilla harjoitellaan soolotanssin muodossa rumban perusteita.

Cha cha cha

Kuubalainen populaaritanssi. Iloinen, leikkisä ja napakkarytminen Cha cha chaa vie tanssijan mennessään.

Son soolo, alkeisjatko

Son on salsaa rauhallisempi, pehmeän ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi. Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia,joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon.

Reggaeton

Reggaeton on latinalaisessa Amerikassa suosittua klubimusiikkia. Siinä on vaikutteita karibialaisista tansseista, afro, dancehall, reggae ja hip hopista. Reggaetonissa käytetään erityisesti rintakehää, olkapäitä ja lantioita. Tule kokemaan kuumia reggaeton rytmejä Bustan ohjaamana.

Korvauskäytännöt

Poissaolojen korvaaminen

Kurssien poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla.
Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Korvausaikaa on toukokuun 2023 loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta neljän, kuuden tai kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Ensimmäinen kerta jää asiakkaan omavastuulle. Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Workout Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden maksusta.

Korvaamme sairauslomatodistuksella jo alkaneet kurssit drop-in tunneilla. Alkaneista kursseista emme palauta rahaa. Sairaslomatodistusta vastaan palautamme rahat kursseista, jotka eivät ole vielä alkaneet.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Jos kurssi perutaan 14 pv tilauksen jälkeen, ilman sairaslomatodistusta pidätämme 25% kurssin normaalista hinnasta.

Esim. kurssin normaali hinta 120 €, (120 € x 0,25%, yhteensä 30€), pidätys tällöin 30 €.
Kurssinvaihto alennuksessa olevasta kurssista

Jos asiakas ostaa alennetulla hinnalla kurssin ja vaihtaa kurssin johonkin toiseen tarjouksen ulkopuolella olevaan kurssiin, peritään asiakkaalta sen ajantasainen hinnan ja alennetun kurssihinnan erotus. Esim. kurssi alennuksessa 100 €, normaalisti 120 €, maksettavaksi jää: 120 €-100€, yhteensä 20 €.