Kevät 2023

ABSOLUTE BEGINNERS
-ALKEISKURSSIT

Kevätkausi 2023

  • Alkukevään kurssit 9.1.-12.3. (8 x)
  • Loppukevät kurssit 13.3.-8.5. (8 x)

Ilmoittaudu

Kevät 2023 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Absolute Beginners -kurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille.

Kurssit on tarkoitettu aikuisille, ikäraja 16-vuotta.

Aikataulut, kevät 2023

Tiistai
18.00 Twerk Absolute Beginners Julia
Keskiviikko
18.15 Street Dance Absolute Beginners Tinja

Kurssipaikat menevät nopeasti. -Ilmoittaudu pian mukaan!

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyenergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Twerk alkeistasolle.

Street Dance

Street Dance on katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Street Dance alkeistasolle.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla tai erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, joita pidetään noin kerran kuussa. Tiiviskurssien infot ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin keväällä.

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Korvausaikaa on kurssin loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat. Lääkärintodistusta vasten yhden kerran ylittävät tanssikerrat korvataan. Asiakkaalle jää siis yhden kerran omavastuu.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta.

Liikunta ja kulttuurisetelit

Hip Hop Housella käyvät maksuvälineenä myös seuraavat: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Poikkeavat opetuspäivät

Hiihtolomalla 27.2.-5.3.ei pidetä lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Pääsiäisenä pe-ma 7.-10.4. Ei tunteja