Kevät 2024

ABSOLUTE BEGINNERS
-ALKEISKURSSIT

Kevätkausi 2024

  • Alkukevään kurssit 15.1-24.3. (9 x)
  • Loppukevään kurssit 25.3.-27.5 (9 x)
  • Hiihtoloma 26.2.-3.3. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.
  • Pääsisäisenä pe-ma 29.3.-1.4. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Ilmoittaudu

Kevään 2024 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Absolute Beginners -kurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille.

Kurssit on tarkoitettu aikuisille, ikäraja 16-vuotta.

Aikataulut, kevät 2024

Keskiviikko
18.00 Hip Hop Absolute Beginners Tinja

Kurssipaikat menevät nopeasti. -Ilmoittaudu pian mukaan!

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyenergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Twerk alkeistasolle.

Hip Hop

Hip Hop on katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop alkeistasolle.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi oman tasoisella kurssilla. Korvausaikaa on kurssin loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat. Lääkärintodistusta vasten yhden kerran ylittävät tanssikerrat korvataan. Asiakkaalle jää siis yhden kerran omavastuu.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta.

Liikunta ja kulttuurisetelit

Hip Hop Housella käyvät maksuvälineenä myös seuraavat: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi ja Edenred Virike-etu.

Poikkeavat opetuspäivät

Hiihtolomalla 26.2.-3.3.ei pidetä lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Pääsiäisenä 28.3.-1.4. Ei tunteja