Syksy 2021

ABSOLUTE BEGINNERS
-ALKEISKURSSIT

Syyskausi 2021 – vielä ehdit mukaan!

  • Alkusyksyn kurssit (8 x) 23.8.-17.10. 
  • Loppusyksyn kurssit (8 x) 25.10.-20.12. 

Uutta!

Syksyn 2021 ilmoittautumiset tapahtuvat uuden verkkokauppamme kautta!

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kuuden viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille.

Kurssit on tarkoitettu aikuisille, ikäraja 16-vuotta.

Aikataulut, syksy 2021

Alkusyksyn kurssi täynnä
Alku- ja loppusyksyn kurssit täynnä
Maanantai
17.00 AB Twerk Anniina
Alkukevään kurssi täynnä
Alku- ja loppukevään kurssit täynnä
Tiistai
17.00 AB Commercial Dance Silja
18.00 AB Reggaeton Silja
18.15 AB Street Dance Tinja
19.00 AB Twerk Silja
19.15 AB Twerk Julia
Alkukevään kurssi täynnä
Alku- ja loppukevään kurssit täynnä
Torstai
19.15 Latin Commercial AB Tiia P.

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyenergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Twerk 1 -tasolle.

Commercial Dance

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on fuusiolaji, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan commercial danceen helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.

Reggaeton

Reggaeton musiikissa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall, sekä latinoamerikkalainen hip hop. Reggaetonissa käytetään runsaasti keskivartalon ja lantion liikkeitä!

Street Dance

Street Dance on katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.

Info

Koronatakuu

Koronan aiheuttaman sulun sattuessa saat rahasi takaisin.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla tai erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, joita pidetään noin kerran kuussa. Tiiviskurssien infot ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Korvausaikaa on vuoden 2021 loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Liikunta ja kulttuurisetelit

Hip Hop Housella käyvät maksuvälineenä myös seuraavat: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Poikkeavat opetuspäivät

Maanantaina 6.12.2021 ei pidetä tunteja.