Syksy 2021

NUORTEN KURSSIT

12–15-vuotiaille

Syyskausi 2021

  • Alkusyksyn kurssit 23.8.-17.10. (8 x)
  • Loppusyksyn kurssit 25.10.-20.12. (8 x)

Uutta!

Syksyn 2021 ilmoittautumiset tapahtuvat uuden verkkokauppamme kautta!

Nuorten tanssikurssit

12-15-vuotiaiden lukkarista löytyy Street ja Commercial Dance -tunteja! Nuorille löytyy myös oma kisaryhmä, Hip Hop House Juniors!

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Uudet alkeiskurssit alkavat elokuussa! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin! Halutessasi voit valita molemmat kurssit alennushintaan!

Alkeiskurssi sopii nimensä mukaan aivan aloittelijoille. Alkeiskurssilla ei edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja lajissa tarvittavat taidot.

Koronatakuu

Sulun sattuessa palautamme kurssimaksut. Koululla on käytössä lukuisia turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä.

Hinnat

  • Alkusyksyn kurssit 108€
  • Loppusyksyn kurssit 108 €

Tasosositukset

Alkeiskurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa.
Taso 2: Alkeiskurssin käyneille tai muuta tanssilajia jo harrastaville.
Taso 3: Jatkotason tunnille voi siirtyä, kun on tanssinut vähintään vuoden 2-tasolla.

Aikataulu, syksy 2021

Alkusyksyn kurssi täynnä
Alku- ja loppusyksyn kurssit täynnä
Maanantai
16.00 Commercial Dance 2–3 Tinja
Tiistai
16.15 Commercial Dance alkeiskurssi Tinja
Keskiviikko
16.15 Street Dance alkeiskurssi Tinja
Torstai
16.00 Street Dance 2 Oona
Perjantai
16.00 Street Dance 3 Oona
17.00 Hip Hop House Juniors Oona

Tuntisisällöt

Street Dance

Street dance on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Street-lajien kirjo on laaja ja se muuttuu ja kehittyy yhä hip hop -kulttuurin uusimpien virtausten mukana. Tanssitunneilla keskitytään hip hopille ominaisten taitojen ja rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta. Jokainen opettaja tuo lajiin omaa tyyliään ja korostaa tunneillaan ja koreografioissaan eri asioita. Kehitytkin monipuolisemmaksi tanssijaksi, jos käyt useamman opettajan tunneilla.

Alkeiskurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat street-tanssissa erityisen tärkeässä asemassa.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Jos vastauksesi on kyllä, tämä tunti on juuri sinulle! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja koreografioiden tyyli vaihtelee katu-uskottavuudesta aina naisellisempaan, suorastaan diivamaiseen menoon! Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa Dance-musiikkia.

Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita.

Info

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja voi korvata erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, joita pidetään noin kerran kuussa. Tiiviskurssien infot ja ilmoittautuminen julkaistaan elokuussa.

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Jos osallistut sekä alku- että loppusyksyn kursseille saat korvata yhteensä 4 poissaoloa..

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Poikkeavat opetuspäivät

Syysloma: Ma–su 18.-24.10. ei järjestetä tunteja
Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei järjestetä tunteja

Nuorten kisaryhmä

Hip Hop House
Juniors

Hae mukaan >>