Syksy 2022

NUORTEN KURSSIT

12–15-vuotiaille

Syyskausi 2022

Alkusyksyn Kurssit 22.8.-16.10. (8X)

 • Loppusyksyn kurssit 24.10.-18.12. (8 x)
 • Ilmoittaudu kursseille

  Syksyn 2022 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

  Nuorten tanssikurssit

  12-15-vuotiaiden lukkarista löytyy Street ja Commercial Dance -tunteja! Nuorille löytyy myös oma kisaryhmä,

  Hip Hop House Juniors!


  Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

  Uudet alkeiskurssit alkavat maaliskuussa! Kahdeksan kerran kurssilla on helppo tutustua lajiin!

  Alkeiskurssi sopii nimensä mukaan aivan aloittelijoille. Alkeiskurssilla ei edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja lajissa tarvittavat taidot.

  Hinnat

  Alkuksyksyn kurssit 118 € 22.8.-16.10. (8x)

  Loppusyksyn kurssit 118 € 24.10.-18.12. (8 x)

  Tasosuositukset

  Alkeiskurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa.
  Jatkotaso: Alkeiskurssin käyneille tai muuta tanssilajia jo harrastaville.
  Edistyneet: Edistyneiden tunnille voi siirtyä, kun on tanssinut vähintään vuoden jatkotasolla.

  Aikataulu, syksy 2022

  Maanantai
  16.45 Commercial Dance jatko Tinja
  Tiistai
  17.00 Commercial Dance alkeet Tinja
  Keskiviikko
  17.15 Street Dance alkeet Tinja
  Torstai
  17.15 Street Dance jatko Oona
  Perjantai
  16.00 Street Dance edistyneet Oona
  17.00 Hip Hop House Juniors Oona

  Tuntisisällöt

  Street Dance

  Street dance on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Street-lajien kirjo on laaja ja se muuttuu ja kehittyy yhä hip hop -kulttuurin uusimpien virtausten mukana. Tanssitunneilla keskitytään hip hopille ominaisten taitojen ja rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta. Jokainen opettaja tuo lajiin omaa tyyliään ja korostaa tunneillaan ja koreografioissaan eri asioita. Kehitytkin monipuolisemmaksi tanssijaksi, jos käyt useamman opettajan tunneilla.

  Alkeiskurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat street-tanssissa erityisen tärkeässä asemassa.

  Commercial Dance

  Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Jos vastauksesi on kyllä, tämä tunti on juuri sinulle! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja koreografioiden tyyli vaihtelee katu-uskottavuudesta aina naisellisempaan, suorastaan diivamaiseen menoon! Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa Dance-musiikkia.

  Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita.

  Info

  Peruutusehdot

  Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

  Poissaolojen korvaaminen

  Poissaoloja voi korvata erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, joita pidetään noin kerran kuussa. Tiiviskurssien infot ja ilmoittautuminen julkaistaan kevään aikana.

  Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille saat korvata yhteensä 4 poissaoloa.

  Sairauspoissaolot

  Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat eli asiakkaalle jää yksi omavastuu kerta. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

  Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta.

  Korvaamme sairauslomatodistuksella jo alkaneet kurssit drop-in tunneilla. Alkaneista kursseista emme palauta rahaa. Sairaslomatodistusta vastaan palautamme rahat kursseista, jotka eivät ole vielä alkaneet.

  Poikkeavat opetuspäivät

  Syysloma: 17.-23.10. ma-su, ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

  Nuorten kisaryhmä

  Hip Hop House
  Juniors

  Hae mukaan >>