Kevät 2024

NUORTEN KURSSIT

12–15-vuotiaille

Kevätkausi 2024

Alkukevään kurssit 15.1.-24.3. (9 x)

Loppukevään kurssit 25.3.-27.5. (8x)

Hiihtoloma 26.2.-3.3. ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Pääsiäinen 28.3.-1.4. ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Ilmoittaudu kursseille

Kevään 2024 ilmoittautumiset tapahtuvat verkkokauppamme kautta!

Nuorten tanssikurssit

12-15-vuotiaiden lukkarista löytyy Hip Hop,Freestyle, K-pop ja Commercial Dance -tunteja! Nuorille löytyy myös oma kisaryhmä,

Hip Hop House Juniors!


Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Uudet alkeiskurssit alkavat tammikuussa! Yhdeksän kerran kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Alkeiskurssi sopii nimensä mukaan aivan aloittelijoille. Alkeiskurssilla ei edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja lajissa tarvittavat taidot.

Hinnat

Alkukevään kurssit 135 € 15.1.-24.3. (9x)

Loppukevään kurssit 135 € 25.3.-27.5. (9 x)

Tasosuositukset

Alkeiskurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa.
Jatkotaso: Alkeiskurssin käyneille tai muuta tanssilajia jo harrastaville.
Edistyneet: Edistyneiden tunnille voi siirtyä, kun on tanssinut vähintään vuoden jatkotasolla.

Aikataulu, kevät 2024

Maanantai
17.00 Commercial Dance jatko Tinja
Keskiviikko
17.00 Hip Hop alkeet Tinja
Torstai
17.00 Hip Hop jatko Oona
18.00 Kisaryhmä tekniikkatunti Oona
19.00 K-Pop alkeet Valo
20.00 K-Pop jatko Valo

Tuntisisällöt

Hip Hop

Hip Hop on täynnä katutanssien timanttista asennetta. Street-lajien kirjo on laaja ja se muuttuu ja kehittyy yhä hip hop -kulttuurin uusimpien virtausten mukana. Tanssitunneilla keskitytään hip hopille ominaisten taitojen ja rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta. Jokainen opettaja tuo lajiin omaa tyyliään ja korostaa tunneillaan ja koreografioissaan eri asioita. Kehitytkin monipuolisemmaksi tanssijaksi, jos käyt useamman opettajan tunneilla.

Alkeiskurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat street-tanssissa erityisen tärkeässä asemassa.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Jos vastauksesi on kyllä, tämä tunti on juuri sinulle! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja koreografioiden tyyli vaihtelee katu-uskottavuudesta aina naisellisempaan, suorastaan diivamaiseen menoon! Musiikkina tunnilla käytetään pääasiassa Dance-musiikkia.

Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita.

K-pop

K-pop, eli korean pop, on Etelä-Koreasta tulevaa pop-musiikkia. Tanssityylejä K-popin sisällä on laajasti erilaisia, hip hopista aina energiseen commercial danceen. Tunneilla tutustutaan erilaisiin K-popin tyyleihin ja opetellaan laajasti erilaisia koreografioita K-popin tahtiin.

Freestyle

Freestyle -tunnilla harjoitellaan hip hopin foundationeita, grooveja sekä erilaisia harjoituksia, jotka auttavat oman tanssin löytämisessä. Tunti on kaikille avoin ja harjoitukset sopivat vasta-alkajille, sekä jo kokeneille tanssijoille.

Info

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi oman tasoisella nuorten tunnilla. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille saat korvata yhteensä 4 poissaoloa.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat eli asiakkaalle jää yksi omavastuu kerta. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta.

Korvaamme sairauslomatodistuksella jo alkaneet kurssit drop-in tunneilla. Alkaneista kursseista emme palauta rahaa. Sairaslomatodistusta vastaan palautamme rahat kursseista, jotka eivät ole vielä alkaneet.

Poikkeavat opetuspäivät

Hiihtoloma: 26.2.-3.3. ma-su, Pääsiäisenä 28.3.-1.4. ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Nuorten kisaryhmä

Lue kisaryhmästä