Kisaryhmä

HIP HOP HOUSE
JUNIORS

Street Dancen kisaryhmä

Täydennyshaku uusille oppilaille kaudelle 2023-2024 kisaryhmään pidetään ke 24.5. klo 18-19. Hinta 15 euroa. Ilmoittaudu mukaan oona.o@hiphophouse.fi.

Hip Hop House Juniors on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Ryhmä on tarkoitettu 2008–2011-syntyneille nuorille tanssijoille. Opettajana toimii Oona!

Ryhmä harjoittelee tiistaisin Auguston Hip Hop tunnilla (klo 18-19 tai klo 20-21) sekä torstaisin kisaryhmien omalla tekniikka ja freestyle tunnilla klo 18-19. Tämän lisäksi ryhmäläisillä on teos-leirit neljänä viikonloppuna syyskauden aikana. (Leirit ilmoitetaan elokuussa. Ilmoitathan siihen mennessä Oonalle, jos jokin syyslukukauden viikonlopuista ei ehdottomasti käy.)

Lisäksi kisaryhmäläisillä on tanssisali käytössä omatoimiseen treeniin joka perjantai klo 17-18. Satunnaisesti perjantaisin järjestetään myös koreografia-treenejä, joukkueiltoja ja workshopeja. Nämä ilmoitetaan elokuussa. Valmentaja vahvasti suosittelee pienryhmäläisille myös kaikkia katutanssilajien workshopeja, joita syksyn ja kevään aikana järjestetään.

  • Syyskausi 24.8.-17.12.2023.
  • Kevätkausi 12.1.- 18.5.2024.
  • Hinta 1250 € (Sisältää 2023-2024 treenit 2h/vko + 4 x leiri)
  • Lisäkustannukset/oppilas: joukkuehuppari noin 50€, kisojen osallistumismaksut max.160 €, esiintymisvaatteet max. 120 €, kisamatkat omakustanteisesti.

Hae mukaan!

Täydennyshaku uusille oppilaille kaudelle 2023-2024 pidetään ke 24.5. klo 18:30 – 19:30. Hinta 15 euroa. Ilmoittaudu mukaan oona.o@hiphophouse.fi. Jos päivämäärä ei jostain syystä sovi, mutta haluat hakea ryhmään, laita sähköpostia samaan osoitteeseen.

Ilmoita sähköpostissa hakijan nimi sekä syntymävuosi. Hakutilaisuus on normaali treenitunti. Ryhmän vetäjä ilmoittaa tunnin jälkeen sähköpostitse voiko lapsesi osallistua kisaryhmään vai sopisiko joku muu tunti paremmin. Ryhmään otetaan max 9 tanssijaa

Mikä on kisaryhmä?

Hip Hop House Juniors on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Street-tanssin SM-kisat pidetään keväällä 2024. Lisäksi ryhmä esiintyy muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2023-2024 treenit (2h/vko + 4 x leiri + perjantain omatoiminen treeni). Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista sekä kisavaatteista. Näistä saa tarkemman infon lukuvuoden alkaessa.

.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja pienessä, tiiviissä porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti..

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Kisaryhmiin liittyvät kysymykset voi esittää suoraan valmentajalle: oona.o@hiphophouse.fi.

Valmentaja suosittelee: Kisaryhmäläisille on erittäin hyödyllistä osallistua katutanssilajien workshopeille!

Kisaryhmän aikataulu

Tiistai klo 18-19 Hip Hop Jatko / Augusto tai klo 20-21 Hip Hop Edistyneet / Augusto
Torstai klo 18-19 Kisaryhmien tekniikka ja freestyle / Oona
Perjantai klo 17-18(19) vapaa sali / koreografiatreenit / joukkueillat / jamit / workshopit

Hip Hop House Juniors

Tiistai
18.00 Hip Hop with Augusto jatko Augusto
Torstai
18.00 Kisaryhmä tekniikkatunti Oona