Kisaryhmä

HIP HOP HOUSE
JUNIORS

Street Dancen kisaryhmä

Hip Hop House Juniors on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Ryhmä on tarkoitettu 2007–2010-syntyneille nuorille tanssijoille. Opettajana toimii Oona!

Ryhmä harjoittelee perjantaisin kello 17.00–18.00 Tämän lisäksi ryhmäläisille on pakollinen treenitunti, Street Dance edistyneet, perjantaisin kello 16.00–17.00

Lisäksi opettaja suosittelee pienryhmäläisille tiistaisin klo 18.45 Hip Hop with Augusto jatko tuntia (ostettava erikseen).

  • Syyskausi 26.8.-16.12.
  • Kevätkausi 13.1.22023-12.5.2023
  • Hinta 999 €

Hae mukaan!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä studio@hiphophouse.fi sähköpostiin tai tanssikoulun kassalle. Ilmoita sähköpostissa hakijan nimi sekä syntymävuosi.

Mikä on kisaryhmä?

Hip Hop House Juniors on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Street-tanssin SM-kisat pidetään keväällä 2023. Lisäksi ryhmä esiintyy muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2022-2023 treenit (2h/vko). Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista sekä kisavaatteista. Näistä saa tarkemman infon lukuvuoden alkaessa.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti.

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Suositeltava lisätunti

Street Dance jatko to klo 17.15

Hip Hop House Juniors

Torstai, suositeltava tunti
17.15 SYKSY 22: Nuorten Street Dance jatko to klo 17.15 Oona
Perjantai, pakolliset tunnit
16.00 Street Dance edistyneet Oona
17.00 Hip Hop House Juniors Oona