Kisaryhmä

HIP HOP HOUSE
JUNIORS

Street Dancen kisaryhmä

Hip Hop House Juniors on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Ryhmä on tarkoitettu 2006–2009-syntyneille nuorille tanssijoille. Opettajana toimii Oona!

Ryhmä harjoittelee perjantaisin kello 17.00–18.00 Tämän lisäksi ryhmäläisille on pakollinen treenitunti, Street Dance 3, perjantaisin kello 16.00–17.00

Lisäksi opettaja suosittelee pienryhmäläisille torstain klo 16.00-17.00 Street Dance 2 tuntia.

  • Syyskausi 3.9.-17.12.
  • Kevätkausi 28.1.-13.5.
  • Hinta 990 €

Hae mukaan!

Ryhmä tällä hetkellä täynnä. Seuraava 2022-2023 koetanssi ilmoitetaan myöhemmin.

Koetanssi maksaa 15 €. Ilmoita sähköpostissa hakijan nimi sekä syntymävuosi. Jos et pääse hakutilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä samaan sähköpostiin tai tanssikoulun kassalle.

Mikä on kisaryhmä?

Hip Hop House Juniors on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Street-tanssin SM-kisat pidetään keväällä 2022. Lisäksi ryhmä esiintyy muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2021-2022 treenit (2h/vko). Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista sekä kisavaatteista. Näistä saa tarkemman infon lukuvuoden alkaessa.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti.

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Hip Hop House Juniors

Torstai, suositeltava tunti
16.00 Street Dance jatko Oona
Perjantai, pakolliset tunnit
16.00 Street Dance edistyneet Oona
17.00 Hip Hop House Juniors Oona