Syksy 2023

Tinze Twerk Studio
@Hip Hop House

Katso kurssit!

Syyskausi 2023

  • Alkusyksyn kurssit 21.8.-15.10.(8 x)
  • Loppusyksyn kurssit 23.10.-17.12. (8 x)
  • SYYSLOMA 16.-22.10. ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja
  • Itsenäisyyspäivä ke 6.12. ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Voit valita molemmat kurssit ja varmistaa paikkasi koko kaudelle!

Ilmoittaudu kursseille

Kaikille syksyn 2023 kursseille ilmoittaudutaan verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, syksy 2023

Maanantai
17.00 Twerk alkeet Anniina
18.00 Twerk jatko Anniina
Tiistai
18.00 Twerk Absolute Beginners Julia
18.00 Twerk alkeet Pirita
19.00 Sensual Twerk Absolute Beginners Julia
19.00 Hot Heels alkeet Pirita
20.00 Sensual Twerk jatko Pirita
Keskiviikko
18.00 Twerk edistyneet Pirita
19.00 Sensual Twerk edistyneet Pirita

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyergiaa ja asennetta!

Twerkkaus juontaa juurensa afroamerikkalaiseen hip hop kulttuuriin. Twerk tuli tutuksi 1980-luvun lopulla eri hip hop artistien musiikkivideoiden kautta sekä kappaleiden sanoitusten myötä. Twerk oli alunperin liikekieli, jossa riippumatta asennosta, peppu liikkui musiikin tahtiin. Twerk on liikekielenä alkuperäisestä muodostaan kehittynyt hurjasti, ja nykyään se nähdään jo omana tanssilajinaan täynnä eri tekniikoita ja koreografioita!

Twerk tunneilla pääset heittäytymään ja pystyt kehittämään itseäsi jatkuvasti uusilla tekniikoilla. Twerk-koreografiat sisältävät runsaasti lattiakontakteja, joten polvisuojat kannattaa ehdottomasti olla mukana. Tervetuloa tunneille!

Sensual Twerk AB

Tinze Twerk Studion syksyn uutuustunti Sensual Twerk Absolute Beginners!

Sensual Twerk Absolute Beginners on täysin aloittelijoille suunnattu tanssitunti, eikä edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa.
Tunnilla tehdään rauhallisella tempolla twerkin tekniikoita, syvennytään sensuelliin tunnelmaan ja keskitytään tulkitsemaan musiikkia eri liikkeillä. Voit ottaa halutessasi korot mukaan tai pitkät sukat.
Harjoitteita tehdään eri tasoilla, myös lattialla, joten polvisuojat on hyvä ottaa mukaan. Tunneilla tehdään helppo koreografia.
Tämä on loistava tapa aloittaa tanssiminen, palata tutun lajin pariin tai syventää twerk-harrastusta!
Ota mukaan polvisuojat.

Suosittelemme, että käyt lisäksi Twerk AB -tunnnilla, jossa syvennytään enemmän twerk-tekniikoiden opetteluun.

Sensual Twerk jatko ja edistyneet

Tunnilla harjoitellaan sitkeää ja sensuellia liikekieltä, napakoita lantion liikkeitä unohtamatta! Sensual Twerk jatko ja edistyneet -tunnit edellyttävät,  että twerkin perustekniikka on hallussa.

Hot Heels alkeet

Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Opit tällä kurssilla oikeaoppisia Heels-perustekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja sekä lattiatyöskentelyä. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Kyseessä on alkeistason tunti, mutta koreografioiden musikaalisuus ja monipuoliset tekniikat tarjoavat haasteita myös kokeneemmallekin tanssijalle. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!
Loistava tunti tukemaan erityisesti Sensual Twerk -tuntia mutta tämän tunnin oppeja pystyt hyödyntämään varmuudella muuallakin!

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Absolute Beginners

Katso aikataulut >>