Kevät 2022

TINZE TWERK STUDIO

Kevätkausi 2022

  • Alkukevään kurssit 24.1.-.-26.3. (8 x)
  • Loppukevään kurssit 28.3.-23.5. (8 x)

Voit valita molemmat kurssit ja varmistaa paikkasi koko kaudelle!

Ilmoittaudu kursseille

Kaikille kevään 2022 kursseille ilmoittaudutaan verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, kevät 2022

Alkukevään kurssi täynnä
Alku- ja loppukevään kurssit täynnä
Maanantai
17.00 Twerk Absolute Beginners Anniina
18.00 Twerk jatko Anniina
19.45 It`s showtime!-Commercial Dance Shanti
Tiistai
18.45 Twerk Choreo Martta
19.15 Twerk Absolute Beginners Julia
20.00 Twerk alkeet Silja
Keskiviikko
17.00 Twerk alkeet Martta
18.00 Twerk jatko Martta
19.00 Twerk Acrobatics Martta
Torstai
19.00 Rock N`Twerk Martta
20.00 Sensual Twerk jatko Martta

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyergiaa ja asennetta!

Twerkkaus juontaa juurensa afroamerikkalaiseen hip hop kulttuuriin. Twerk tuli tutuksi 1980-luvun lopulla eri hip hop artistien musiikkivideoiden kautta sekä kappaleiden sanoitusten myötä. Twerk oli alunperin liikekieli, jossa riippumatta asennosta, peppu liikkui musiikin tahtiin. Twerk on liikekielenä alkuperäisestä muodostaan kehittynyt hurjasti, ja nykyään se nähdään jo omana tanssilajinaan täynnä eri tekniikoita ja koreografioita!

Twerk tunneilla pääset heittäytymään ja pystyt kehittämään itseäsi jatkuvasti uusilla tekniikoilla. Twerk-koreografiat sisältävät runsaasti lattiakontakteja, joten polvisuojat kannattaa ehdottomasti olla mukana. Tervetuloa tunneille!

Sensual Twerk 

Tunnilla harjoitellaan sitkeää ja sensuellia liikekieltä, napakoita lantion liikkeitä unohtamatta! Sensual Twerk -tunti edellyttää,  että twerkin perustekniikka on hallussa.

Rock N`Twerk

Rockin ystävät this one’s for you! Rock N’ Twerk tunnilla yhdistyy kaikkien rakastama twerk sekä rock-musiikki. Tunnilla pääset siis twerkkaamaan, tanssimaan ja treenaamee rock-musiikin tahdissa! Kyseessä avoimen tason tunti, eli kaiken tasoiset twerkkaajat tervetuloa! Varaathan tunnille mukaan polvisuojat.

It`s showtime! Commercial Dance

Tällä commercial dance kurssilla heittäydytään parrasvaloihin ja kehitetään esiintymistä sekä opetellaan
vauhdikas koreografia.

Twerk choreo

Twerk choreo tunnilla pääpaino on koreografian opettelussa ja sen tanssimisessa. Kurssilla isossa osassa on myös esiintymisen harjoittelu. Tavoitteena kurssilla on kuvata useampia videoita koko porukalla eri lokaatioissa. Kurssilla opit parantamaan esiintymistä niin itselle, kameralle kuin yleisölle. Koska tekniikkaharjoittelu jää tunnilla vähemmälle, suosittelemme että sinulla on twerkin alkeet hallussa kurssille tullessasi. Varaathan polvisuojat mukaan tunneille.

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille.

Drop-in -tunnit

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Tule mukaan milloin vain!

Twerk Drop-in

Katso aikataulut >>

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Absolute Beginners

Twerk-tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulut >>