Syksy 2021

TINZE TWERK STUDIO

Syyskausi 2021 – vielä ehdit mukaan!

  • Alkusyksyn kurssit 23.8.-17.10. (8 x)
  • Loppusyksyn kurssit 25.10.-20.12 (8 x)

Voit valita molemmat kurssit ja varmistaa paikkasi koko kaudelle!

Uutta!

Kaikille syksyn 2021 kursseille ilmoittaudutaan verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, syksy 2021

Alkusyksyn kurssi täynnä
Alku- ja loppusyksyn kurssit täynnä
Maanantai
17.00 AB Twerk Anniina
18.00 Twerk 2 Anniina
Tiistai
18.45 Twerk Tekniikka Martta
19.00 AB Twerk Silja
19.15 AB Twerk Julia
19.45 Sensual Twerk 2 Martta
20.00 Twerk 1 Silja
Keskiviikko
17.00 Twerk 1 Martta
18.00 Twerk 2 Martta
19.00 Twerk Acrobatics Martta
Torstai
19.00 Twerk 1 Martta
20.00 Sensual Twerk 2 Martta

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyergiaa ja asennetta!

Twerkkaus juontaa juurensa afroamerikkalaiseen hip hop kulttuuriin. Twerk tuli tutuksi 1980-luvun lopulla eri hip hop artistien musiikkivideoiden kautta sekä kappaleiden sanoitusten myötä. Twerk oli alunperin liikekieli, jossa riippumatta asennosta, peppu liikkui musiikin tahtiin. Twerk on liikekielenä alkuperäisestä muodostaan kehittynyt hurjasti, ja nykyään se nähdään jo omana tanssilajinaan täynnä eri tekniikoita ja koreografioita!

Twerk tunneilla pääset heittäytymään ja pystyt kehittämään itseäsi jatkuvasti uusilla tekniikoilla. Twerk-koreografiat sisältävät runsaasti lattiakontakteja, joten polvisuojat kannattaa ehdottomasti olla mukana. Tervetuloa tunneille!

Sensual Twerk 

Tunnilla harjoitellaan sitkeää ja sensuellia liikekieltä, napakoita lantion liikkeitä unohtamatta! Sensual Twerk -tunti edellyttää,  että twerkin perustekniikka on hallussa.

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille.

Drop-in -tunnit

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Tule mukaan milloin vain!

Twerk Drop-in

Katso aikataulut >>

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Absolute Beginners

Twerk-tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulut >>