Kevät 2023

Tinze Twerk Studio
@Hip Hop House

Katso kurssit!

Kevätkausi 2023

  • Alkukevään kurssit 9.1.-12.3.(8 x)
  • Loppukevään kurssit 13.3.-8.5. (8 x)

Voit valita molemmat kurssit ja varmistaa paikkasi koko kaudelle!

Ilmoittaudu kursseille

Kaikille kevään 2023 kursseille ilmoittaudutaan verkkokauppamme kautta!

Aikataulut, kevät 2023

Maanantai
17.00 Twerk alkeet Anniina
18.00 Twerk jatko Anniina
Tiistai
18.00 Twerk Absolute Beginners Julia
18.15 Twerk alkeet Pirita
19.00 Twerkout Julia
19.15 Hot Heels Pirita
Keskiviikko
17.00 Twerk Acrobatics Pirita
18.00 Twerk edistyneet Pirita
19.00 Sensual Twerk jatko Pirita
Perjantai
17.00 Female Vibe avoin Suvi
18.00 Commercial Dance jatko Suvi

Tuntisisällöt

Twerk

Tämän päivän hittilaji – bootyergiaa ja asennetta!

Twerkkaus juontaa juurensa afroamerikkalaiseen hip hop kulttuuriin. Twerk tuli tutuksi 1980-luvun lopulla eri hip hop artistien musiikkivideoiden kautta sekä kappaleiden sanoitusten myötä. Twerk oli alunperin liikekieli, jossa riippumatta asennosta, peppu liikkui musiikin tahtiin. Twerk on liikekielenä alkuperäisestä muodostaan kehittynyt hurjasti, ja nykyään se nähdään jo omana tanssilajinaan täynnä eri tekniikoita ja koreografioita!

Twerk tunneilla pääset heittäytymään ja pystyt kehittämään itseäsi jatkuvasti uusilla tekniikoilla. Twerk-koreografiat sisältävät runsaasti lattiakontakteja, joten polvisuojat kannattaa ehdottomasti olla mukana. Tervetuloa tunneille!

Twerkout

Tinze Twerk Studion Tampereen Syksyn uutuustunti Twerkout!
Helsingin studiolta tutulla tunnilla heittäydytään twerkin maailman ja nostetaan hiki pintaan.
Tunnin ajan tanssitaan putkeen, pidetään syke korkealla läpi tunnin ja keskitytään pitämään hauskaa.
Tunti sopii kaikentasoisille ja aikaisempi tanssikokemus on eduksi, mutta ei pakollista.
Matalankynnyksen tunti johon on helppo tulla mukaan. Tunneilla tehdään myös lattiatasolla liikkeitä, ota polvisuojat mukaan.

Sensual Twerk 

Tunnilla harjoitellaan sitkeää ja sensuellia liikekieltä, napakoita lantion liikkeitä unohtamatta! Sensual Twerk -tunti edellyttää,  että twerkin perustekniikka on hallussa.

Hot Heels alkeet

Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Opit tällä kurssilla oikeaoppisia Heels-perustekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja sekä lattiatyöskentelyä. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Kyseessä on alkeistason tunti, mutta koreografioiden musikaalisuus ja monipuoliset tekniikat tarjoavat haasteita myös kokeneemmallekin tanssijalle. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!
Loistava tunti tukemaan erityisesti Sensual Twerk -tuntia mutta tämän tunnin oppeja pystyt hyödyntämään varmuudella muuallakin!

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeistason kurssille.

Drop-in -tunnit

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Tule mukaan milloin vain!

Twerk Drop-in

Katso aikataulut >>

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Absolute Beginners

Twerk-tunnit
aloittelijoille

Katso aikataulut >>