Syksy 2024

Commercial Dance Intensive Program

Hakutilaisuus to 23.5. 2024!

Avoin hakutilaisuus:

  • Koetanssi to 23.5. klo 20.30

Opettaja valitsee oppilaat. Halukkaat voivat osallistua hakutilaisuuteen jonka jälkeen opettaja ilmoittavaa ryhmään valitut oppilaat.

Mikä on Commercial Dance Intensive Program?

Treenaaminen viedään uudelle tasolle ja opetellaan mielettömiä koreografioita yhdistettynä kameratyöskentelyyn ja muiden kanssa toimimiseen. Ryhmässä saat myös infoa miten mahdollisesti toimia tanssialalla ja mitä kaikkea siihen liittyy mm. koe-esiintyminen, somepresenssi ja lukuisia muita aiheita joita et välttämättä tullut ajatelleeksi. Opettajana toimii ulkomailla opiskellut ja Suomen eturivin artistien ja tv-tuotantojen parissa työskentelevä Joa Jokinen. Saat ammattimaista ja laadukasta ohjausta, korvaamatonta infoa ja päämäärätietoista treenaamista tässä ryhmässä. Jos sinulla on palava into oppia lisää, kehittää itseäsi viikosta toiseen huikean ryhmän kanssa ja saada henkilökohtaista palautetta opettajalta, hae mukaan! Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää välistä

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Ryhmien tunneilla edetään nopeaan tahtiin ja niillä tulisi käydä säännöllisesti ja lisäksi valita myös toinen viikkotunti.

Commercial Dance Intensive Program

Ryhmä harjoittelee torstaisin klo 20.30-21.30. Syyskausi 12.8.-20.12.2024

Opettaja: Joa Jokinen

Hinta: 540 € (kaksi tuntia viikossa, toinen tunti omavalintainen)

Hinta vastaa tanssikoulun kahta kurssia. Maksun voi hoitaa myös erissä.

Kysyttävää?

Jos jokin asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä studio@hiphophouse.fi