Syksyllä Housen staffiin hyppää mukaan lisää huippu opettajia!

Masi Saurèn

Mieletön monilahjakkuus ja vuoden tanssiurheilija 2023, Masi Saurèn pitää 6.6. hip hop alkeis -tunnin! Tule kokemaan Masin tunti, sillä tämä kisamenestystä lukuisista eri lajeista kerännyt tanssija liittyy Housen opetiimiin ensi syyskaudelle!

Kansainvälisen kisamenestyksen lisäksi, Masi on voittanut SM kultaa lajeista Hip hop, Boogie Woogie, Breakdance, Lindy Hop, Bugg, Disco, Freestyle ja Judo. Opetuskokemusta Masilta löytyy 13 vuoden ajalta Suomesta sekä ympäri maailmaa! Masi on energinen, inspiroiva ja määrätietoinen tanssinopettaja, joka saa oppilaansa loistamaan!

Masin tunnit:

ke klo 17.00 Swing soolo

ke klo 18.00 hip hop alkeet

ke klo 19.00 hip hop jatko

ke klo 20.00 hip hop choreo

Elviira Fält

Elviira on 25-vuotias tanssiopettaja. Elviira on viettänyt tanssin parissa koko elämänsä ja se on hänen intohimo. Elviira valmistui tanssipedagogiksi Savonian AMK:sta. Opettajana hän toivoo, että tunneilla on hyvä ja positiivinen ilmapiiri ja kaikki nauttivat tanssin liikkeestä. Elviira rakastaa itse eläytymistä, joten hän kannustaa vahvasti siihen. Elviiran tanssitausta on laaja: baletti, jazz, nyky, show, come, street/hiphop, twerk, latinjazz… yms. hänen tyylissä opettaa saattaa siis näkyä eri lajien vivahteet, mutta tärkeintä on että teet juuri oman parhaasi!

Elviiran tunnit:

ti klo 16.00 Jazz Funk alkeet 12-15-v.

ti klo 17.00 Jazz Funk alkeet

Milja Vintola

Milja on aloittanut tanssin commercialilla vuonna 2018 ja twerk on tullut siihen lisäksi vuonna 2020. Twerk tuntui ihanan haastavalta ja kiinnostus siihen kasvoi lisää oppiessa. Milja alkoi myös heti alussa ottamaan twerkkiin mukaan temppuja niiden näyttävyyden ja haasteellisuuden takia.
Miljalla on paljon esiintymis- ja kisakokemusta. Alkuun esiintymiskokemusta sai kisatessa come- ja twerkryhmän kanssa, mutta tällä hetkellä hän tekee enemmän keikkaa soolona. Milja on esiintynyt tausta- ja esitanssijana sekä tanssinut musiikkivideolla. Näidän lisäksi Milja on voittanut twerkin SM-kisat vuonna 2024 ja edustanut Suomea MM-kisoissa.

Opettajana Milja on energinen, kannustava, tehokas ja ottaa tanssijat yksilöinä hyvin huomioon. Tärkeintä Miljan tunneilla on kannustava ilmapiiri sekä se, että tanssijat pääsevät kehittymään haluamaansa tahtia.

Miljan tunti:

ma klo 20.15 Twerk n` Trix