Päivitetty 25.11.

❗️Pukuhuoneet pois käytöstä ja muita tiukennettuja toimia – lue ohjeet tarkasti❗️

Pirkanmaan koronanyrkki on antanut uudet viranomaissuositukset. Myös Hip Hop Housella otetaan käyttöön uudet, tiukennetut koronatoimet torstaista 26.11. lähtien ja niitä noudatetaan syyskauden loppuun 13.12. asti.

Ohjeet oppilaille
1) Pukuhuoneet eivät ole käytössä vaatteiden vaihtamista varten. Tule paikalle tanssivaatteissa ja vesipullo täytettynä.

2) Tanssikoululle saa tulla aikaisintaan 10 minuuttia ennen omaa tuntia. Tunnin alkamista odotetaan tanssikoulun aulassa. Koska tuntien alkaminen eri saleissa on porrastettu, odottamassa on vain yksi ryhmä kerrallaan.

3) Kengille ja ulkovaatteille on varattu narikkatilat jokaisen salin ulkopuolelle.

4) Tunneilta poistutaan takaovesta. Poistuthan ripeästi heti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee sisään ajallaan.

5) Jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita, älä tule tunneille.

Drop-in -tunneille uusi raja 15
Drop-in -tuntien osallistujamäärää rajoitetaan entisestään. Aiemman 20 osallistujan sijaan otetaan enää korkeintaan 15 osallistujaa. Muista varata paikkasi täällä: täällä!

Maskit
Viranomaiset suosittelevat maskin käyttämistä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen ja peseytymisen aikana. Hip Hop House suosittelee oppilaita käyttämään maskeja myös ryhmätunneilla, jos mahdollista. Jos maskin käyttö tunnin aikana tuntuu hankalalta, sitä ei ole pakko käyttää.

Muista tuplattu korvausmahdollisuus
Huomasithan, että syksyn kurssikertojen käyttäminen on mahdollista myös ensi kevään drop-in -tunneilla ja korvaustiivareilla. Koko syksyn kursseista voi korvata peräti kahdeksan kertaa ja loppusyksyn kursseista neljä kertaa. Korvausaikaa on pidennetty ensi toukokuun loppuun asti.

Sairauspoissaolojen korvaaminen
Jos sairastut, palautetaan kurssimaksut normaaliin tapaan. Koko kauden kursseista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.