Drop-in -tunneille voi tulla mukaan koska vain!

Drop-in -tunnit sopivat erinomaisesti niille, jotka eivät pääse käymään säännöllisesti tai haluavat surffailla eri tunneilla. Jos haluat treenata tanssia ilman pitkien koreografioiden opettelua tai esiintymispaineita, nämä tunnit ovat juuri sinulle sopiva valinta! Drop-in -tunneilla toistetaan samoja sarjoja vain muutamana kertana peräkkäin ja tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Kokeile kympillä

Jos et ole käynyt Hip Hop Housella aikaisemmin, pääset kokeilemaan yhtä drop-in -tuntia vain 10 €:lla. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja kokeilemaan voi tulla koska vain.

Aikataulu 7.1.-22.5.
Huom Latin Commercial pidetään vielä to 23.5.

Ti
17:45
Reggaeton aikuiset 1
Tiia
18:00
Street Dance 2
Henkka
Ke
19:00
Salsaton aikuiset 1
Busta
To
17:00
Twerk 1
Iida
18:00
Latin Commercial 1
Tiia
Pe
16:30
Kehonhuolto & voima
Maija

Drop-in -tunteja ei pidetä:
Hiihtolomalla 25.2.-3.3.
Pääsiäisenä pe-ma 19.4.-22.4.
Vappuna ti-to 30.4.-2.5.

Hinnasto kevät 2019

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä:

1 x
15 €
5 x
60 €
10 x
110 €
20 x
200 €

Tuntisisällöt – drop in:

Street Dance
Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta. Streetin drop-in –tunnilla treenataan lajin perustekniikkaa, askelkuvioita, bouncea ja vartalon isolaatioita. Tunnin lopuksi harjoitellut muuvit yhdistetään tanssisarjaksi, jota bailataan tiukalla asenteella. 2-tason tunti sopii jo jonkun verran commercial dancea tanssineille tai muuten nopeasti nappaaville.

Twerk
Tämän hetken suosituin laji on Twerk! Drop-in -tunnille voit tulla mukaan koska vain. Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Pop that thing! Twerk drop-in -tunti on alkeistason -tunti.

Latin Commercial
Kevään huippu-uutuus! Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs lattarimusa ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Latin Commercial -tunti on varsin koreografia-painoitteinen. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan sarjassa tarvittavat liikkeet helpoilla, mutta monipuolisilla tekniikkaharjoituksilla. Noin puolet tunnista tehdään tanssisarjaa, joka vaihtuu muutaman viikon välein. Tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Kehonhuolto & voima
Tällä intensiivisellä tunnilla harjoitetaan kehonhallintaa ja lihasvoimaa sekä otetaan aikaa kehonhuollolle ja venyttelylle. Voimaharjoittelu toteutetaan oman kehonpainolla ja kohdistetaan monipuolisesti kehon eri alueille. Vaikeimpiin harjoitteisiin annetaan vaihtoehtoisia suoritustapoja ja otetaan huomioon jokaisen oma taso. Tällä tunnilla keskitytään tanssijan kehon vahvistamiseen ja huoltamiseen ja näin ennaltaehkäisemään erilaisten vammojen syntymistä.

Reggaeton & Salsaton aikuiset
Lue lisää aikuisten tunneista täältä!