Tule mukaan syventymään dancehall -tanssiin ja kulttuuriin Minna Mimz’n intensiivisessä opetuksessa!

Dancehall-kehitysryhmä
* Perjantaisin klo 19-21
* 25.9.-11.12. (syyslomalla ei tuntia)
* Hinta: 233 €, maksu kahdessa erässä.
* Opettaja: Minna Mimz
* Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Kuka voi tulla mukaan?
Kehitysryhmään voivat tulla kaikki dancehall-harrastajat, jotka käyvät jo dancehall-tunneilla tai treenaavat lajia aktiivisesti. Kehitysryhmä on tarkoitettu syventämään tanssiopintoja, ei ainoaksi treeniksi. Tanssikokemusta dancehallista tulisi olla vähintään puolen vuoden ajalta, mutta tasoa tärkeämpää on kiinnostus lajia kohtaan sekä motivaatio treenata ja kehittyä.

Huom! Jos käyt jollain Hip Hop Housen kurssilla, saat hinnaston mukaisen pakettialennuksen. Laskemme alennuksen sinulle kurssien määrän mukaan.

Mitä ryhmässä tehdään?
Ryhmässä treenataan normaaleja viikkotunteja intensiivisemmin. Tarkoitus on että ryhmäläiset pääsevät kehittymään yksilöinä dancehallissa, oli lähtötaso mikä hyvänsä. Ryhmässä syvennytään opiskelemaan myös dancehall-kulttuuria, joka on erittäin sidoksissa tanssin kanssa.

Syksyn ohjelmassa on:
* male dancehall eli ns. unisex-tyyli
* old skool / middle skool / new skool -aikakaudet ja niiden erot
* dancehall-liikkeiden yhdistely
* dancehall-musiikin ymmärtäminen
* helpot freestyle harjoitukset
* oman ilmaisun kehittäminen tanssissa
* videoiden teko
* kulttuurinen tuntemus: luentoja, keskustelua jne…

Minna Mimz

Minna on tanssinut koko ikänsä, mutta vuodesta 2012 lähtien hän on keskittynyt pelkkään dancehalliin. Hän käy säännöllisesti Jamaikalla opintomatkoilla. Lisäksi Minna käy aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden tiiviskursseilla täällä Suomessa sekä pyrkii aina ottamaan yksityistunteja heiltä. Minna on kilpaillut sekä Suomen Dancehall Queen että Dancehall Crew -kisoissa ja hän on Suomen hallitseva Dancehall Queen!

Opettajana Minna on intohimoinen, energinen ja kannustava. Hän painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssista saatavaan fiilikseen sekä oman tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen.


Dancehall-kurssien ilmoittautuminen

Ilmoittaudun Dancehall-kehitysryhmään

Info

Saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi.

Sairauspoissaolot
Hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Liikunta ja kulttuurisetelit
Hip Hop Housella voit maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Ticket Mind & Body -kortilla ja Sporttipassilla.