Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille!

Miten syksyn kursseille voi tulla mukaan?

1. Kokeile 10 eurolla

Voit kokeilla kaikkia haluamiasi kursseja 10 € tutustumishintaan kerran ensimmäisen kahden viikon aikana 12.-25.8. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua ja yhtä kurssia voit kokeilla vain kerran.

2. Ilmoittaudu

Kokeilutunnin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan kurssille ja maksamalla kurssimaksun. Tällöin 10 € kokeilumaksu hyvitetään kurssin hinnasta.

3. Kokeile useampaa kiinnostavaa kurssia

Voit kokeilla useampaa eri kurssia 10 € kokeiluhintaan, saat hyvityksen kaikista kursseista, joilla päätät jatkaa. Mitä useamman kurssin otat, sen vähemmän maksat yhdestä kurssista.

4. Maksa suoraan koko kurssimaksu

Halutessasi voit maksaa koko kurssimaksun/kurssimaksut kokeilemattakin. Tälläin maksat suoraan hinnaston mukaisen hinnan.

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssi kestää yhden kauden, sen jälkeen voi jatkaa 1-tason kurssille.

****************
Kevään 2019 Absolute Beginners -kurssit:
*Street Dance ti klo 17
*Commercial Dance ke klo 16
****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Viikkotunti ti klo 17
Opettaja Dineo

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji on ehdottomasti Commercial Dance! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Viikkotunti ke klo 16
Opettaja Dineo

****************
Hinnat:
1 kurssi 180 €
2 kurssia 340 €

****************