Kevät 2022

DANCEHALL
KEHITYSRYHMÄ

Tule mukaan syventymään Dancehall-tanssiin ja kulttuuriin Minna Mimz’n intensiivisessä opetuksessa!

Dancehall-kehitysryhmäläiset sitoutuvat koko kevääksi (alkukevät+ loppukevät 24.1.-27.5. 16 x).

  • Hinta: 354 €
  • Hinta sisältää zoom-tunnin Jamaikalaisen opettajan johdolla.
  • 16 x 90 min.

Kuka voi tulla mukaan?

Kehitysryhmään voivat tulla kaikki dancehall-harrastajat, jotka käyvät jo dancehall-tunneilla tai treenaavat lajia aktiivisesti. Kehitysryhmä on tarkoitettu syventämään tanssiopintoja, ei ainoaksi treeniksi. Tanssikokemusta dancehallista tulisi olla vähintään puolen vuoden ajalta, mutta tasoa tärkeämpää on kiinnostus lajia kohtaan sekä motivaatio treenata ja kehittyä.

Mitä ryhmässä tehdään?

Ryhmässä treenataan normaaleja viikkotunteja intensiivisemmin. Tarkoitus on että ryhmäläiset pääsevät kehittymään yksilöinä dancehallissa, oli lähtötaso mikä hyvänsä. Ryhmässä syvennytään opiskelemaan myös dancehall-kulttuuria, joka on erittäin sidoksissa tanssin kanssa.

Mitä on Dancehall?

Dancehall on 70-80-lukujen taitteessa reggaesta kehittynyt jamaikalainen tanssi- ja musiikkikulttuuri. Dancehall-sanalla on alunperin tarkoitettu paikkaa, jossa tanssit järjestetään. Tämän mukaan myöhemmin nimettiin myös itse musiikki- ja tanssityyli. Dancehall on sosiaalista tanssia, jossa monet liikkeet tulevat arjen asioista tai yhteiskunnan oloista. Monelle se on paljon enemmän kuin tanssia ja musiikkia – se on myös yhteisö ja elämäntyyli.

Aikataulut, kevät 2022

Perjantai
19.00 Dancehall kehitysryhmä Minna Mimz