Kevät 2023

DROP-IN -TUNNIT

Tanssi koska haluat!

Tanssikausi käynnissä, tule mukaan!

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja.

Varaa paikka

Drop-in -tunneille otetaan 15 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Hinnat

  • 1 x 20 €
  • 5 x 85 €
  • 10 x 155 €

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Tanssikortit ovat ostettavissa verkkokaupastamme!

Aikataulut, kevät 2023

Keskiviikko
18.15 Drop-in Female Dancehall Minna Mimz
Torstai
19.15 Drop-in Mix, vaihtuva teema Vaihtuva opettaja

Tuntisisällöt

Female Dancehall

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja -kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin bootysheikkaus-liikkeisiin. Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine, eli winaus, eli lantionpyöritys.

Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan edellä mainittujen asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta. Tunnilla harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Painotus tunnilla on mimmimuuveissa (female moves/steps). Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Drop-in Mix

Drop-In Mix tunneilla on vaihtuvat teemat ja vaihtuvat opettajat. Teemat vaihtuvat neljän viikon välein. Mukaan voit tulla koska vain!

K-Pop

K-pop, eli koreon pop, on Etelä-Koreasta tulevaa pop-musiikkia. Tanssityylejä K-popin sisällä on laajasti erilaisia, hip hopista aina energiseen commercial danceen. Tunneilla tutustutaan erilaisiin K-popin tyyleihin ja opetellaan laajasti erilaisia koreografioita K-popin tahtiin. 12.1.-2.2. opettajana Valo Aunola

Commercial Dance

Tällä neljän kerran kurssilla tehdään näyttävä avoimen tason Commercial Dance koreografia, jossa painotus on suurissa voimakkaissa liikkeissä sekä erilaisissa liikelaaduissa. Commercial dance on
tanssityyli, jossa yhdistellään vaikutteita eri tanssilajeista, joten se sopii kaikille tanssitaustasta riippumatta. Tunnit painottuvat koreografian opetteluun, ja kurssille voi hypätä mukaan milloin vain!
Tällä kurssilla on biisinä Girl Like Me – Dove Cameron.

Kesto: 9.2.- 9.3. Hiihtolomalla 2.3. ei tuntia. Opettajana Emilia Uusitalo

HIp Hop

Hip hop drop in -tunnilla treenataan hip hopin lajitekniikkaa ja
peruselementtejä sekä tehdään viikoittain vaihtuvaa
tanssikoreografiaa hip hop- ja r&b -musiikkiin. Tunneille voit hypätä
mukaan milloin vain! Avoimella tasolla edellytetään, että lajin
perusteet ovat hallinnassa. Tuntisarjat ovat hieman vaikeampia ja
tunneilla edetään alkeistason tunteja nopeammin. Tunnit torstaisin
16.3.-6.4. klo 19.15. Opettajana Riina Rinta-aho

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeet tason kurssille

Alkeiskurssit

Absolute
Beginners

KATSO KURSSIT >>