Kevät 2023

DROP-IN -TUNNIT

Tanssi koska haluat!

Tanssikausi käynnissä, tule mukaan!

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja.

Varaa paikka

Drop-in -tunneille otetaan 15 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Hinnat

  • 1 x 20 €
  • 5 x 85 €
  • 10 x 155 €

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Tanssikortit ovat ostettavissa verkkokaupastamme!

Aikataulut, kevät 2023

Keskiviikko
18.15 Drop-in Female Dancehall Minna Mimz
Torstai
19.15 Drop-in Mix, vaihtuva teema Vaihtuva opettaja

Tuntisisällöt

Female Dancehall

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja -kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin bootysheikkaus-liikkeisiin. Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine, eli winaus, eli lantionpyöritys.

Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan edellä mainittujen asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta. Tunnilla harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Painotus tunnilla on mimmimuuveissa (female moves/steps). Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Drop-in Mix

Drop-In Mix tunneilla on vaihtuvat teemat ja vaihtuvat opettajat. Teemat vaihtuvat neljän viikon välein. Mukaan voit tulla koska vain!

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeet tason kurssille

Alkeiskurssit

Absolute
Beginners

KATSO KURSSIT >>