Syksy 2022

DROP-IN -TUNNIT

Tanssi koska haluat!

Tanssikausi alkaa ma 22.8., tule mukaan!

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja.

Varaa paikka

Drop-in -tunneille otetaan 15 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Hinnat

Huom! Kaikki Drop-in kortit -20 % elokuun ajan! Koodilla S22-DROP-IN

  • 1 x 20 €
  • 5 x 68 € (norm.85 €)
  • 10 x 124 €(norm.155 €)

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Tanssikortit ovat ostettavissa verkkokaupastamme!

Aikataulut, syksy 2022

Keskiviikko
18.15 Drop-in Female Dancehall Minna Mimz
Torstai
19.15 Drop-in Commercial Dance Iina

Tuntisisällöt

Commercial Dance

Tämä commercial drop in tunti on niille, jotka haluavat päästä kokeilemaan kaupallista tanssityyliä ja syventynääm sen maailmaan. Commercial tanssityyliä nähdään mm. Mainoksissa, musiikkivideoissa sekä artistien keikoilla. Commercial tanssitunti rakentuu opettajan tanssitaustan ja tyylin mukaan. Tunnilla painotus pysyy koreografian opettelussa, jossa harjoitellaan kaupalliselle alalle tyypillisiä ominaisuuksia, kuten esiintymistä. Drop in tunnille voit tulla milloin tahansa ja pääset varmasti hyvin mukaan. Tervetuloa nauttimaan tanssista ja pitämään hauskaa!

Female Dancehall

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja -kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin bootysheikkaus-liikkeisiin. Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine, eli winaus, eli lantionpyöritys.

Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan edellä mainittujen asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta. Tunnilla harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Painotus tunnilla on mimmimuuveissa (female moves/steps). Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa alkeet tason kurssille

Alkeiskurssit

Absolute
Beginners

KATSO KURSSIT >>