Pirita

Twerk

Tällä haasteita ja vaihtelua kaipaavalla nuorella naisella on kertynyt elämän aikana kokemusta erilaisista harrastuksista kanteleen soitosta taek wondoon ja uimahypystä jalkapalloon. Tanssiminen ja temppuilu ovat kuitenkin aina houkutelleet palaamaan pariinsa, ja twerkin löydettyä tiensä Piritan elämään vuonna 2015 ei paluuta ole ollut.

Pirita on tanssinut suositun Tinze Twerkers –tanssiryhmän riveissä vuodesta 2017 ja vuosien varrella esiintymiskokemusta on kertynyt niin tanssikisoista, klubikeikoilta, festareilta kuin telkkaristakin viimeisimmän Talent Suomi -kauden myötä. Pirita on toiminut Tinzen assarina ja sijaisena syksystä 2020 asti sekä vetänyt useita polttaritunteja, sijaistuksia ja workshopeja.

Piritan ensimmäiset omat tunnit Hip Hop Housella starttasivat syksyllä 2021. Piritan uutuustunti oli keväällä 2022 on TikTok Moves ja Pirrellä onkin TikTok- palvelussa miljoonia katseluita videoillaan! Pirita on opettanut lukuisia twerk-tunteja niin alkeistason kuin jatkotason oppilaille. Piritalle on erittäin tärkeää, että kaikki oppilaat kokevat olevansa tervetulleita ja että kaikki kannustavat ja tsemppaavat toisiaan tunneilla!

Pirita