Pirita

Twerk / Hot Heels

Pirita on aurinkoinen ja energinen tanssija ja tanssinopettaja, joka opettaa Twerk ja Hot Heels -tunteja Tampereen ja Helsingin Tinze Twerk Studioilla. Tälle vaihtelua ja uusia haasteita kaipaavalle nuorelle naiselle on kertynyt vuosien varrella kokemusta erilaisista harrastuksista pianon soitosta jalkapalloon, mutta twerkin löydettyä tiensä Piritan elämään vuonna 2015 ei paluuta entiseen enää ollut. Vuoteen 2021 asti Pirita keskittyi twerkiin Tinze Twerkersien pitäessä kiireisenä, mutta sittemmin kokemusta on karttunut yllin kyllin heelsistä, commercial dancesta ja muista lajeista niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Pirita on yksi Suomen kokeneimmista twerkkaajista, ja hän tanssi ja treenasi Tinze Twerkersien riveissä 2017-2021 ja sittemmin duona Finnish Peaches -nimen alla. Pirita on twerkin suomenmestari vuosimallia 2022 ja hän on sekä opettanut että kisannut twerkin mm-kisatapahtumassa, ITC:ssä. Esiintymiskokemustakin on kertynyt niin tanssikisoista, klubikeikoilta, festareilta kuin telkkaristakin vuoden 2021 Talent Suomi -ohjelman myötä.

Pirita ei kuitenkaan luota vanhojen oppien kannattelevan loputtomiin, vaan hän pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään tanssijana ja opettajana. Hän käy viikoittain treenaamassa muiden lajien tunneilla ja lisäksi oppeja on haettu myös Lontoosta, Amsterdamista ja Madridista, joten tämän tytön tunneilta ei monipuolisuutta ja haasteita puutu! Pirre kuuluu Housen vakkarikasvoihin, ja hän onkin opettanut meillä jo syksystä 2021. Piritan tunneille ovat tervetulleita kaiken tasoiset tanssijat, sillä syksystä alkaen lukujärjestyksestä löytyy kummastakin lajista tunteja vasta-alkajista edistyneen tason tanssijoille.

Piritalle on erittäin tärkeää, että kaikki oppilaat kokevat tunneilla olonsa tervetulleeksi ja ennen kaikkea turvalliseksi, sillä uuden oppiminen voi olla välillä pelottavaa! Opettajana Pirre on positiivinen, humoristinen ja kannustava, ja tavoitteena hänellä onkin, että jokaiselta tunnilta tarttuisi uusien oppien lisäksi mukaan myös leveä hymy.

Pirita