Workshopit: Female Dancehall ja Dancehall

Female Dancehall

Aika: 26.10.
Lauantaina klo 14.30-15.45
Taso: avoin, (alkeisystävällinen)

Opettajana: Minna “Mimz” Willman

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin feminiininen tyyli jossa liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä. Tunnilla tehdään sarja, joka koostuu jamaikalaisten tanssijoiden luomista female stepseistä ja erilaisista mimmidancehallille ominaisista lantiotekniikoista. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso. Tervetuloa uudet oppilaat mukaan!

Osta tästä

Osta molemmat kurssit

Dancehall

Aika: 26.10.
Lauantaina klo 16.00-17.15
Taso: avoin, (alkeisystävällinen)

Dancehall on 70-80- lukujen taitteessa reggaesta kehittynyt jamaikalainen tanssi- ja musiikkikulttuuri, jossa hyvät vibat on aina taattu! Tällä tunnilla tehdään jamaikalaisten tanssijoiden luomia tanssimuuveja ja harjoittellaan Dancehallin maskuliiniselle tyylille ominaista liikekieltä, flowta, energiaa ja asennetta pienen sarjan avulla. Avoin taso. Tervetuloa uudet oppilaat mukaan!

Osta tästä

Osta molemmat kurssit

MINNA MIMZ
Minna Mimz Willman monipuolinen ja intohimoinen dancehall-tanssija, yksi aktiivisimmista tanssijoista ja opettajista Suomen dancehall-skenessä sekä Suomen hallitseva Dancehall Queen. Oppinsa dancehall-tanssista ja -kulttuurista Minna on saanut alusta asti suoraan jamaikalaisilta tanssijoilta, ja Minna kehittää jatkuvasti osaamistaan sekä Suomessa että Jamaikalla. Opettajana hän on intohimoinen, energinen ja kannustava, ja painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssin fiilikseen (vibes) sekä oman tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen. Minnalle tärkeää on myös Dancehall-kulttuurin tietopuolen opetus ja kulttuurin kunnioittaminen sekä jamaikalaisten tanssijoiden ja tanssin luojien esille tuominen.