Syksy 2023

HIP HOP HOUSE CREW

Hip Hop House Crew

Hip Hop House Crew on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2007 ja sitä ennen syntyneille tanssijoille. Ryhmän valmentajana toimii Oona!

Ryhmä treenaa viikottain, tiistaisin Auguston Freestyle (klo 19-20) sekä Hip Hop (20-21) tunneilla. Lisäksi kisaryhmäläisillä on tanssisali käytössä omatoimiseen treeniin joka perjantai klo 17-18. Satunnaisesti perjantaisin järjestetään myös koreografia-treenejä, joukkueiltoja ja workshopeja. Valmentaja vahvasti suosittelee pienryhmäläisille myös kaikkia katutanssilajien workshopeja, joita syksyn ja kevään aikana järjestetään.

Yllä mainittujen lisäksi ryhmäläisillä on koreografialeirit 4 viikonloppuna kevätkaudella 2024. Näistä sovitaan ryhmän kanssa erikseen.

  • Syyskausi 24.8.-17.12.2023.
  • Kevätkausi 12.1.- 18.5.2024.
  • Hinta 1200 €  (Sisältää 2023-2024 treenit 2h/vko + 4 x leiri)

  • Lisäkustannukset/oppilas: joukkuevaatteet, kisojen osallistumismaksut max.160 €, esiintymisvaatteet max. 120 €, kisamatkat omakustanteisesti.

Mikä on kisaryhmä?

Hip Hop House Crew on street-kisaryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuu monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Street-tanssin SM-kisat pidetään keväällä 2024. Lisäksi ryhmä esiintyy muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2023-2024 treenit (2h/vko + 4 x leiri + perjantain omatoiminen treeni/joukkueillat/koreotreenit). Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista sekä kisavaatteista. Näistä saa tarkemman infon lukuvuoden alkaessa.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja pienessä, tiiviissä porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti.

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Kisaryhmiin liittyvät kysymykset voi esittää suoraan valmentajalle: oona.o@hiphophouse.fi.

Osta tästä Hip Hop House Crew

Showcase

  • Ensi kauden Showcase-kokoonpanoon on erillinen hakutunti elokuussa. Lisätietoa: oona.o@hiphophouse.fi. Tähän otetaan 9 tanssijaa (vuonna 2009 tai sitä ennen syntyneet).

Hinta: 300 € (sisältää 16h koreografiatreeniä valmentajan kanssa)

Osta tästä Showcase

Ryhmän aikataulu

Tiistai klo 20-21 Hip Hop Edistyneet / Augusto
Tiistai klo 19-20 Hip Hop Freestyle / Augusto
Perjantai klo 17-18(19) vapaa sali / koreografiatreenit / joukkueillat / jamit / workshopit