Kevään koronatilanteen aiheuttamien muutosten vuoksi Tinze ei valitettavasti pääse kesällä opettamaan Hip Hop Houselle. Ilmoittautuneille on lähetetty tiedote ja ohjeet sähköpostitse.

Twerksday with Martta

Keskiviikon TwerksDayn kurssit pitää hallitseva suomenmestari, Tinze Twerkerseistäkin tuttu Martta! Tuntien aikataulu pysyy samana, mutta kurssit lyhenevät kuuden viikon mittaisiksi kesäkursseiksi.

Kesän 2021 aikataulu

Keskiviikkoisin 2.6.-7.7.
Twerk 1 klo 17.15
Twerk 2 klo 18.15 täynnä!
Twerk with Heels klo 19.15
Tunnit kestävät 55 min

Tuntisisällöt

Twerk 1: Alkeistunti, ensikertalaiset tervetuloa! Twerk 1 -tasolla kannattaa tanssia yksi vuosi, eli kaksi kautta, ennen kuin siirtyy 2-tasolle.
Twerk 2: Jatkotason tunti, sopii niille, joilla twerkin alkeet ovat jo hallussa. Tunnilla edetään alkeistasoa nopeammin ja tehdään vaikeampia tekniikoita.
Twerk with Heels: Nimensä mukaan tunnilla twerkataan korkkarit jalassa! Heels-tunnilla haetaan naisellisempaa ja asitikkaampaa otetta twerkkiin.

Hinnast0

Kurssi 81 € / kurssi

Kesän koronakäytännöt

Teemme kaikkemme, jotta tanssitunneilla käyminen olisi mahdollisimman turvallista. Tanssikoululla on käytössä useita turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä. Tunnit on porrastettu ja kursseilla on max. 15 oppilasta. Pukuhuoneet eivät ole käytössä. Suosittelemme maskin käyttöä kaikkialla koulun tiloissa. Jos sinulla on pienintäkään flunssan oiretta, älä tule tunnille!

Lue tarkat ohjeet: täältä

Koronatakuu

Sulun tai päivämäärän muutoksen sattuessa saat rahasi takaisin.

TwerksDay with Martta

Twerk 1
Twerk 2 täynnä jonoon!
Twerk with Heels
*******************
Maksutiedot
Haluan, että etuseteli vähennetään kurssimaksusta.Jos sinulla on viime kevään tai syksyn kursseista saatu seteli á 20 €.
*******************
Haluan maksaa osan tai kokonaan liikuntaedulla
*******************

*********************

Infot:

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Ilmoittautumisen voi perua maksutta laskun eräpäivään asti. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla tai puhelimitse. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Entä jos en pääse joka kerta?
Siltä varalta, ettet joskus pääse vakitunnillesi, on tunneilla
korvausmahdollisuus. Kaikkia Hop Hop Housen kursseja voi korvata millä
tahansa drop in -tunnilla tai erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla -> enintään 4 kertaa kauden aikana.
*Twerk drop-in -tunti torstaisin klo 17.15, opettajana Iida

Varusteet
Twerk-tunnilla kannattaa ehdottomasti olla polvisuojat. Twerk-tunneille voi tulla juuri niissä vaatteissa, jotka tuntuvat itsestä hyvältä!