Samuli Elorannan timanttiset workshopit❗️

Ilmoittaudu mukaan – paikkoja rajoitetusti❗️

Freestyle

Lauantai 5.11.
Klo 14.00-15.15
Taso: avoin
Hinta: 35 €
Kesto: 75 min. / tunti.

Freestyle -tunnilla teemme hip hopin foundationeita, grooveja sekä erilaisia harjoituksia, jotka auttavat oman tanssin löytämisessä. Tunti on kaikille avoin ja harjoitukset sopivat vasta-alkajille, sekä jo kokeneille tanssijoille.

Hip Hop Choreo
Klo 15.30-16.45
Taso: jatko
Hinta: 35 €
Kesto: 75 min / tunti.

Koreografia tunnilla haemme lämmittelyissä koreografian liikekieltä ja sen jälkeen keskitymme koreografian tekemiseen. Tunti sopii jatko ja edistyneen tason tanssijoille.

Molemmat Workshopit 60 €.

Tästä verkkokauppaan!

Samuli Eloranta on 26-vuotias tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Hän on tanssinut monia eri tanssilajeja, mutta hänellä on eniten kokemusta hip hopissa ja eri katutanssityyleissä.

Samulilla on pitkä tausta tanssijana ja koreografina eri kokoonpanoissa, ja hän on esiintynyt tanssijana esimerkiksi musiikkivideoilla, tv-ohjelmissa ja erilaisissa produktioissa.

Hän on kisannut jo vuosia aktiivisesti pienissä ja suurissa kisoissa Suomessa ja ulkomailla. Menestystä on tullut koreografialla, sekä freestylellä yksin ja ryhmässä. Samuli on myös koreografioinut menestyneitä kisaryhmiä esim. Street SM-kilpailuihin.

Opettajana Samuli on hyvin pidetty ja hänellä on tunneilla hyvä meininki ja kova hype. Hänelle on tärkeää tanssista nauttiminen ja luovuus. Tunneillaan hän pyrkii luomaan kaikille turvallisen ympäristön ja puskee oppilaita tekemään parhaansa.

Terveisin,
Hip Hop House