Päivitys 15.4. Pirkanmaan koronanyrkki linjasi, että lasten sisäharrastuksiin voidaan palata. Lasten tunnit jatkuvat siis 24.4. alkaen.

************

Lasten Lauantain tanssikursseilla on otettu käyttöön kaikki mahdolliset turvallisuutta lisäävät käytännöt.

Lasten kursseille otetaan salin koosta riippuen enintään vain 10-15 oppilasta / ryhmä. Sama ryhmä pysyy koko kurssin ajan.

Kaikki Lasten Lauantain tunnit on porrastettu niin, että samassa salissa ei ala heti perään toista tuntia. Ryhmien vaihtoon on jätetty aikaa, jotta kohtaamisia tulisi mahdollisimman vähän ja sali ehtii välissä tuulettua.

Ohjeet oppilaille

1) Pukuhuoneet eivät ole käytössä. Lasten kannattaa tulla paikalle tanssivaatteissa ja vesipullo täytettynä. Kengille ja ulkovaatteille on varattu hyllyjä aulaan ja jokaisen salin ulkopuolelle.

2) Tanssikoulun tiloissa oleskelua tulee välttää:
● Koulun tiloihin saa tulla vain 5 minuuttia ennen oman tunnin alkamista.
● Alle kouluikäisillä tulisi olla vain yksi saattaja tunnille. Saattaja ei saa jäädä koulun tiloihin tunnin ajaksi. Lasta voi tulla hakemaan 5 minuuttia ennen tunnin päättymistä.
● Kouluikäiset lapset saatetaan tanssikoulun ovelle ja lasta voi tunnin ajan odotella Koskikeskuksen puolella. Kassahenkilömme auttaa kirjautumisessa tarvittaessa.

3) Suosittelemme vahvasti aikuisille maskin käyttöä aulatilassa. Aulatiloissa tule huolehtia turvaväleistä.

4) Tunneille kirjaudutaan tableteilla, jotka on sijoitettu eri puolille aulaa. Uudet oppilaat saavat kirjautumiseen vaadittavan pin-koodin kassalta.

5) Tunnin päätyttyä tanssikoulun tiloista tulee poistua ripeästi, jotta ruuhkia ei synny. Koululta voi poistua myös takaovesta, joka vie Aleksanterinkadulle.

6) Koululla on tarjolla käsidesiä sekä useampi käsienpesupiste.

7) Tunneille ja saattamaan saa tulla vain täysin terveenä. Pienistäkin flunssaoireista tulee jäädä kotiin!

Tervetuloa tanssimaan!