Housen uudet opet!

Syksyllä Housella aloittaa uusia opettajia!

Augusto Guerra

ti klo 17.45 Hip Hop alkeet
ti klo 18.45 Hip Hop jatko

Augusto Guerra aloitti hänen uransa Brasialiassa 2004 vuonna ja hän on omistautunut Hip Hopille siitä lähtien tanssimalla useissa ryhmissä, tanssikokoonpanoissa Brasilian festivaaleilla ja kisoissa. Kun hän asui Brasiliassa Augusto oli urbaanin tanssin ammattilaisryhmässä nimeltä Cia Fusion, jossa hän auttoi suunnittelemaan koreografioita ja hän tanssi seitsemässä eri tanssiesityksessä. Augusto kiersi Cia Fusionin mukana useilla eri kiertueilla, pääasiassa Brasiliassa, Ranskassa ja Belgiassa.

Marissa Avola

to klo 17.00 Commercial Dance edistyneet
to klo 18.00 Commercial Dance kehitysryhmä
la klo 10.45 hip hop 3-4-v.
la klo 11.15 hip hop 5-6-v.

Marissa aloitti tanssimisen 7-vuotiaana showtanssilla. Heti seuraavana vuonna hän pääsi kisaryhmään, josta alkoi tavoitteellinen tanssin harrastaminen. Showtanssin ja Street-tanssin kisaryhmissä Marissa rakastui esiintymiseen ja monipuoliseen tanssimiseen. Vuosien kuluessa Marissa alkoi tanssia monia eri lajeja. Noin 10 vuoden aikana hän on tanssinut yli kymmentä eri tanssilajia!

Marissa valmistuu tanssijaksi Tampereen konservatoriossa ja pitää tanssitunteja viikottain. Marissan päälajit viimeisen vuosien ajan ovat olleet Commercial Dance, Hiphop ja Showtanssi.

Marissalle tärkeintä on, että tunneilla on kannustava ja lämmin ilmapiiri ja kaikki oppivat jotain uutta!