Hip Hop Housen pikkutanssijoiden oma posse!

Kidzeissä otetaan tanssista kaikki ilo irti! Vaikka ryhmä harjoitteleekin jo astetta määrätietoisemmin, niin tärkeintä ryhmässä on kuitenkin yhteishenki, hauskanpito sekä onnistumisen kokemukset.

Tulevana syksynä Kidzit keskittyvät treenaamiseen ja tanssivideoiden kuvaamiseen. Esiintymään päästään taas, kun koronatilanne sen sallii.

********************
Treenit pe klo 18.00-19.00
3.9.-17.12. 15 x
Noin 7-10 -vuotiaille
Kurssimaksu 203 €
15 x 60 min

Syyslomalla 22.10. ei ole tuntia.
Kokeilutunti vähennetään kurssin hinnasta.

Kokeilutunti 3.9. klo 18.00, 15 €
(kokeilumaksu vähennetään kurssimaksusta)
Ryhmään otetaan vain noin 10 oppilasta
********************

Kenelle?

Ryhmään voivat hakea kaikki tanssista innostuneet, noin 7-10 -vuotiaat lapset, jotka haluavat treenata ja pitää hauskaa uusien tanssikamujen kanssa! Ryhmään pitää sitoutua mukaan koko kevätkaudeksi.

Miten haetaan mukaan?

Hip Hop House Kidz -ryhmään voi hakea mukaan kaikille avoimella treenitunnilla pe 3.9. klo 18.00. Treenitunti on ihan normaali tanssitunti, jonka aikana tehdään lämppärit, tekniikkaharjoitukset ja tanssisarjaa. Ryhmän vetäjä ilmoittaa tunnin jälkeen sähköpostitse voiko lapsi jatkaa Kidz-ryhmässa vai sopisiko joku Lasten Lauantain tunneista paremmin. Treenitunnin hinta on 15 €.


Ilmoittaudu kokeilutunnille:
Kidz avoin treenitunti
pe 3.9. klo 18.00
*******************
Yhteystiedot

Lue lisää Lasten Lauantain viikkotunneista täältä!

Jos sinulla on kysyttävää ryhmästä, ota yhteyttä sähköpostilla!

Oona

Oona

Lasten Lauantain suosikkiope! Oona on työskennellyt Housella jo useamman vuoden ja pitää erityisesti lasten ja nuorten tuntien opettamisesta. Oona on valmistunut Varalasta liikunnanohjaajaksi.